Monaco'nun Başkanı Vasilyev, Vainqueur'e övgü yağdırdı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Sezon sonuna kadar Antalyaspor’dan Monaco’ya kiralık olarak transfer edilen William Vainqueur hakkında Fransız temsilcisinin Başkanı Vadim Vasilyev ülke basınına övgü dolu ifadeler kullandı.

Son 5 Haber

Trabzonspor'da Ergin Keleş sürprizi! Gençlerbirliği'nden istifa edip göreve başlayacak

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Monaco'nun Başkanı Vasilyev, Vainqueur'e övgü yağdırdı
Sezon sonuna kadar Antalyaspor’dan Monaco’ya kiralanan William Vainqueur hakkında Fransız temsilcisinin Başkanı Vadim Vasilyev ülke basınına övgü dolu ifadeler kullandı.
Sağlık testinden geçememesine rağmen cumartesi günü yapılan görüşmenin ardından kiralanmasına karar verilen Vainqueur’ün çok güçlü bir futbolcu olduğunu söyleyen Vasilyev, “Transfer olmak için çok büyük isteği vardı. O’nu geri göndermek istemedim” dedi.
Vainqueur’ün kendisini etkilediğini ifade eden Vasilyev, “Bizim durumumuza bakıldığında güçlü kişiliğe sahip futbolculara ihtiyacımız var. Vainqueur’ün bize gösterdiği özellik bu oldu” ifadelerine yer verdi.
AJANSSPOR / DIŞ BASIN