Monaco'nun Onyekuru'da opsiyon beklentisi ne kadar?

11.01.2021 - 21:33 | Son Güncellenme: 11.01.2021 - 21:37

Galatasaraylılar, eski yıldızına adım adım kavuşuyor. Artık son detaylar konuşuluyor.

Monaco'nun Onyekuru'da opsiyon beklentisi ne kadar?

AJANSSPOR - HABER

Galatasaraylılar, eski yıldızına adım adım kavuşuyor. Artık son detaylar konuşuluyor.Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in de bizzat açıkladığı Henry Onyekuru transferinin resmileşmesi için yönetim elinden geleni yapıyor. Uzun süredir görüşmeler devam ederken, Monaco Kulübü ie pürüzler giderilmeye çalışıldı.

Geçmişte yaşanan problemler bir tarafa bırakılıp Onyekuru'nun yeniden sarı-kırmızılı formayı giymesi için somut adımlar atıldı. Halihazırda yaklaşık 1 milyon Euro'luk artı bütçesi bulunan sarı-kırmızılılar bütçenin büyük kısmını Nijeryalı yıldızın kiralık işleminde kullanacak.

Oyuncunun menajeri William D'Avila son ana kadar iş resmileşmediği için transferin bitmediğine yönelik ifadeler kullanırken artık son detaylar konuşuluyor. 

Galatasaray'ın ilerleyen dönemde bonservisini de almak istediği Onyekuru için Monaco'nun satın alma bedelini en az 6 milyon Euro olarak belirlediği ifade edildi. Çok yakın zamanda sarı-kırmızılı kulüpten bu transfer hamlesiyle ilgii açıklama bekleniyor.

Piyasa değeri de 6 milyon

Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru'nun şu an mevcut piyasa değeri de 6 milyon Euro olarak gözüküyor. Önce 2018-19 sezonunda Galatasaray forması giyen Onyekuru, 44 maçta 16 gol kaydederken, geçen sezonun devre arasında gelip Fenerbahçe derbisinde attığı golle sarı-kırmızılıların gönüllerine bir defa kazınmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler