Monaco'nun Uğurcan Çakır planı: Bonservis bedeli ve Henry Onyekuru

29.05.2021 - 17:30 | Son Güncellenme: 29.05.2021 - 21:15

Uğurcan Çakır'ı transfer etmek isteyen Monaco'nun Trabzonspor'a önerdiği bonservis belli oldu. Monaco, Uğurcan Çakır için Onyekuru takasını da gündeme getirdi.

Monaco'nun Uğurcan Çakır planı: Bonservis bedeli ve Henry Onyekuru

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor’da gösterdiği performansla pek çok takımın kadrosuna katmak istediği Uğurcan Çakır için Monaco da devrede. Fransız ekibi, Uğurcan Çakır transferi için Trabzonspor’a bonservis ve Henry Onyekuru’yu önerdi. 

 

Monaco, Uğurcan Çakır için ne kadar bonservis bedeli önerdi?

61saat’in haberine göre, Ligue 1 temsilcisi Monaco Uğurcan Çakır transferi için kolları sıvadı. Fransızlar, genç file bekçisinin menajeri ile temasa geçerken, Trabzonspor’a ise pandemi şartlarını da öne sürerek 12 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu. 

 

Uğurcan Çakır transferinde Onyekuru takası

Öte yandan, 12 milyon Euro bonservis bedeline ek olarak Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru’nun bonservisi de teklif edildi. 

Onyekuru'nun sözleşmesinde satın alma opsiyonu var mı?

Galatasaray, kış transfer döneminde  Henry Onyekuru'yu 3. defa kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı - kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, Onyekuru'nun satın alma opsiyonu da bulunduğu ifade edilmişti. Buna göre, Nijeryalı yıldızın satın alma opsiyonu 4.35 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler