Adana Demirspor'da Montella, Galatasaray beraberliğinden memnun

Orhan Gülek
01.10.2022 - 22:41 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 22:47

Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Maç sonu Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella değerlendirmelerde bulundu.

Adana Demirspor'da Montella, Galatasaray beraberliğinden memnun

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor'un Galatasaray'ı konuk ettiği maçta gol sesi çıkmadı. Heyecan dolu mücadelede Adana Demirspor'da Stambouli, 64. dakikada Juan Mata'nın ayağına basması nonucunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Karşılaşma sonrası Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 10 kişi kalmalarına rağmen iyi oynadıklarını ifade etti.

"10 kişi kalınca pozisyon verdik ama kazanabilirdik de"

Montella, 1 puan almalarının kendileri için önemli olduğunu ifade edrek şöyle konuştu:

"Seyiri ve atmosferi güzel bir maçtı. Bol aksiyonlu bir maç oldu.40-45 dakika 10 kişi oynadık. Kolay değildi. Futbolcularımı kutluyorum. 10 kişi kalınca pozisyon verdik ama kazanabilirdik de. Galatasaray'da Mata, Oliviera ve Seferovic gibi oyuncular girdi. Böyle bir rakibe karşı 10 kişi kalıp 1 puan almak önemli. Bizim hedefimiz her zaman aynı. Performansı yükseltmek gerekiyor. Adım adım ilerliyoruz. Hedefimiz her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmak."

İlgini Çekebilir
Onyekuru: "Adana Demirspor formasıyla %100'ümü veriyorum"
Habere Git

Bu sonuçla Adana Demirspor puanını 17 yaptı ve ikinci sırada kaldı. Aynı puana ulaşan Galatasaray ise haftayı 3. sırada tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler