Adana Demirspor teknik direktörü Montella Batshuayi'ye göz dikti

Feride Kara
10.05.2022 - 00:26 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 00:42

Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, kaçırdığı gollerle Beşiktaşlı taraftarlara saç baş yolduran Michy Batshuayi hakkında açıklama yaptı

Adana Demirspor teknik direktörü Montella Batshuayi'ye göz dikti

 L1 Üçgen YouTube kanalına konuk olan Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella Beşiktaş'ın Belçikalı oyuncusu Michy Batshuayi'ye olan hayranlığını dile getirdi. 

Batshuayi'yi istemiyorlarsa seneye biz alırız

Montella Beşiktaş forması giyen Michy Batshuayi'yi çok beğendiğini belirtirken Belçikalı oyuncunun çok iyi koşular yaptığını ve hücumda faydalı olduğunu söyledi. Montella, 'Batshuayi çok gol kaçırdığı için eleştiriliyor' yorumu yapılması üzerine ise, "Ben beğeniyorum. İstemiyorlarsa seneye biz alırız" diyerek ünlü oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı.

İlgini Çekebilir
Joel Pohjanpalo'dan Beşiktaş paylaşımı
Habere Git

Batshuayi 14 gol 5 asist ile oynadı

Son olarak oynanan Fenerbahçe derbisinde penaltı kaçıran Batshuayi Türkiye'de kullandığı 6 penaltının 2'sinde başarılı olamadı. Beşiktaş'ta 40 maça çıkan 14 gol atarken 5 asist yaptı. Özellikle kaçırdığı gollerle konuşulan Batshuayi Fenerbahçe maçında Valerien İsmael tarafından oyundan alınınca soyunma odasının yolunu tutmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler