Adana Demirspor'da Montella'dan Fenerbahçe maçı sonrası futbolculara teşekkür

Orhan Gülek
23.08.2022 - 00:26 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 00:31

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-2 mağlup olan Adana Demirspor'da teknik direktör Montella ile futbolculardan Stambouli maç sonu konuştu.

Adana Demirspor'da Montella'dan Fenerbahçe maçı sonrası futbolculara teşekkür

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek ikinci galibiyetini aldı ve puanını 7'ye yükseltti. Adana Demirspor ise bu sezonki ilk mağlubiyetini alarak haftayı 6 puanla kapadı. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri biri penaltıdan Valencia (2), Zajc ve Alioski kaydetti. Rakitskiy'nin kırmızı kartıyla 82'de 10 kişi kalan Adana Demirspor'un gollerini ise 56'da penaltıdan Belhanda ve 66'da Dzyuba attı.

"Onlarla gurur duyuyorum"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor'da teknik direktör Montella "Kora kor oynadığımız bir maç. Futbolcularımı tebrik etmek istiyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Belki beraberliği de yakalayabilirdik. İkinci yarıda bazı olaylar yaşandı hoşuma gitmeyen ama onları kendime sakladım. " dedi.

"Jorge deneyimli olduğu için maçtan sonra beni biraz sakinleştirdi"

Maç sonrası kendisini sakinleştiren Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a da değinen İtalyan hoca "Sahaya yansıttığımız takım ruhundan memnun kaldım. Bazı gerilmeler oldu. Futbolcularımızın üzerine geldiler. Beğenmediğim olaylar oldu. Sahada kendimizi hissettirdiğimiz için memnunum. Jorge deneyimli olduğu için maçtan sonra beni biraz sakinleştirdi." ifadelerini kullandı.

Stambouli: "Hiçbir şekilde pes etmedik vazgeçmedik"

Öte yandan Adana Demirspor'un Fransız futbolcusu Stambouli ise maç sonu şöyle konuştu:

 

"Bugün Adana Demirspor'un nasıl bir takım olduğunu gösterdik. hiçbir şekilde pes etmedik vazgeçmedik. Geri gelmek istedik ama maalesef böyle sonuçlandı. Kariyerim boyunca yaşamadığım şeyleri yaşıyorum bazen Türkiye'de. Güçlü devam etme adını sahayla birlikte saha dışında da güçlü olmamız gerekiyor. Adana Demirspor taraftarına mesaj olarak Giresunspor maçında da bizimle beraberlerdi. Bugün de bütün kapasite doluydu. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlar için savaşmaya devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler