Montella'dan Türk halkına mesaj "Çok farklı bir Türkiye göreceksiniz"

11.10.2023 - 19:29 | Son Güncellenme: 11.10.2023 - 19:42

Milli Takımımızın Euro 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşma öncesi Teknik Direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Montella'dan Türk halkına mesaj "Çok farklı bir Türkiye göreceksiniz"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda deplasmanda Hırvatistan ile oynayacağı maç öncesi Teknik Direktör Vincenzo Montella'dan açıklamalar geldi.

"Milli gururumuzu sahaya yansıtacağız"

TRT Spor'a konuşan İtalyan çalıştırıcı kendisine ilk maçının Hırvatistan karşısında olmasına dair sorulan soruya "Zorlu bir başlangıç gibi gözükse de ben oyuncularıma güveniyorum. Bizim kaliteli oyuncularımız var. Burada milli gururumuzu ve isteğimizi sahaya yansıtacağız." yanıtını verdi.

"Gemişe nazaran çok farklı bir Türkiye olacak"

Milli takım oyuncuları ile kısa sürede bir frekans yakaladıklarını belirten 49 yaşındaki teknik direktör "Biraz kısa bir süremiz olsa da oyuncularımıza sahada görmek istediklerimizi anlattım. Öyle bir Türkiye göstereceğiz ki; geçmişe nazaran daha farklı işler yapan ve sahada daha farklı duran bir Türkiye olacak." dedi.

İlgini Çekebilir
Ne Kuntz gördü ne de Montella...
Habere Git

"Stoper bölgesinde çok önemli 3 eksiğimiz var"

Karşılaşma öncesi kadrodaki eksik isimleri değerlendiren Montella "Yusuf Sarı çok istekli bir oyuncu ama bu maçta bizimle olmayacak. Bir sonraki maça onu yetiştirmek istiyoruz. Stoperde çok önemli 3 eksiğimiz var ama mevcut oyuncularımızla çok büyük bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum." dedi.

"Kültür olarak Türkiye ve İtalya yakın ülkeler"

Ülkesi İtalya ve Türkiye'nin EURO 2032'ye ortak ev sahipliği yapacak olması üzerine konuşan Montella "Türkiye ve İtalya, tarihsel olarak dünyanın en büyük tarihine sahip ülkesi son bin yıla baktığınızda. Kültürel olarak da birbirine yakın ülkeler. İtalyan olarak tabii ki mutluyum ancak Türk Milli Takımı'nın başında olduğum için de çok çok mutluyum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler