Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Akın Ungan
07.05.2023 - 01:05 | Son Güncellenme: 07.05.2023 - 01:12

Süper Lig'de Adana Demirspor, Alanyaspor karşısında 4-2 kazandı. Maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklama yaptı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella Alanyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 33’üncü haftasında Adana Demirspor, sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor’u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

"Futbolda ritim çok önemlidir"

Alanyaspor karşısında aldıkları 4-2'lik galibiyeti değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Futbolda ritim çok önemlidir" diyerek sözlerine başladı.

"İlk yarı fazla gerildik"

Montella, "İlk yarı fazla gerildik ve kendi potansiyelimizin dışında oynamak zorunda kaldık. İkinci yarı ise her şey daha netti. Gollerimizi atarak galibiyete ulaştık" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
6 gollü maçta kazanan Mavi Şimşekler oldu
Habere Git

"Hep beraber doğru noktalara geliyoruz”

Adana Demirspor Teknik Direktörü son olarak, "Futbolcularımla gurur duyuyorum. Oynayan, oynamayan herkes burada güzel bir mücadele veriyor. Özellikle taraftarımızla gurur duyuyorum. Çünkü tesislerden başlayıp maçın son saniyesine kadar bizi desteklediler. Hep beraber doğru noktalara geliyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler