Montella kararını verdi! Yıldız futbolcunun yokluğunda görev ona düştü

10.10.2024 - 10:34 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 10:44

Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Takım'da Mert Günok kadrodan çıkarıldı. Vincenzo Montella, Karadağ ve İzlanda maçlarında görev alacak kaleciyi belirledi.

Montella kararını verdi! Yıldız futbolcunun yokluğunda görev ona düştü

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Takım, Karadağ ve İzlanda maçlarının hazırlıklarına devam ediyor. Ay-Yıldızlılar'da kritik maçlar öncesi sakatlık şoku yaşandı.

Mert Günok kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Mert Günok, yaşadığı sakatlığı tam olarak atlatamadı. İyileşme sürecinde olan tecrübeli file bekçisi Karadağ ve İzlanda maçlarına yetişemeyeceği için aday kadrodan çıkarıldı. Günok'un yerine Eyüpspor'dan Berke Özer kadroya dahil edildi.

Montella kalede kararını verdi

Mert Günok'un yokluğunda kalede görev alacak futbolcu merak konusu oldu. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Karadağ ve İzlanda maçlarında kaleye geçecek ismi belirledi.

Forma Uğurcan Çakır'ın

Sabah'ta yer alan habere göre Uğurcan Çakır, Montella'dan formayı kaptı. Trabzonspor'un kaptanı, Mert Günok'un yokluğunda Karadağ ve İzlanda maçlarında kalede olacak.

En yüksek kurtarış oranına sahip

Uğurcan Çakır, Süper Lig'in en yüksek kurtarış oranına sahip kalecisi olarak dikkat çekti. Bu sezon Trabzonspor formasıyla 13 maça çıkan 28 yaşındaki eldiven, kalesinde 10 gol gördü. Uğurcan Çakır 6 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Türkiye - Karadağ maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye ile Karadağ arasındaki maçın 11 Ekim Cuma günü, saat 21.45'te oynanması planlandı. Mücadele TV 8 ve EXXEN'den canlı yayınlanacak.

İzlanda - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İzlanda - Türkiye maçı 14 Ekim Pazartesi günü, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma TV 8 ve EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler