Montella: Penaltıyla kimileri mutlu, kimileri mutsuz oldu

04.11.2021 - 18:08 | Son Güncellenme: 04.11.2021 - 18:16

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, Başakşehir maçında VAR'a gidilerek verilen penaltı kararını eleştirdi. İşte detaylar...

Montella: Penaltıyla kimileri mutlu, kimileri mutsuz oldu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de hafta sonu oynayacakları Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor’da teknik direktör Vincenzo Montella, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, son dakika gelen penaltı golüyle kaybettikleri Medipol Başakşehir maçına değindi.

'Adana Demirspor her takımı yenebilir'

Takımının defansif anlamda iyi iş çıkardığını fakat sonucun gelmediğini anlatan Montella, “Beraberlik bizi mutlu ederdi. Aslında galibiyete odaklanıp maça çıkmıştık. Fakat olmadı. Önümüzdeki maç için çok çalışıyoruz. Rakibimizin güçlü yönlerini detaylı şekilde ele alıyoruz. Adana Demirspor, bu ligde her takımı yenebilecek kapasiteye sahip. Arzumuzu, isteğimizi saha yansıtırsak iyi sonuçlar alacağımıza eminim” dedi.

'Pozisyon net değilse penaltı verilmiyor'

Tartışılan penaltı pozisyonunu da değerlendiren Vincenzo Montella, “Tüm liglerde böyle kararsız kalınan durumlarda VAR’a gidildikten sonra pozisyon net değilse penaltı verilmiyor. Fakat bu maçta öyle olmadı. Kimileri mutlu kimileri mutsuz oldu” diye konuştu.

Simon Deli: Temas var ama penaltı değil

Başakşehir’in penaltı kazandığı pozisyonun içinde olan Adana Demirsporlu Simon Deli ise maçı kaybettiklerinden dolayı çok üzgün olduklarını söyledi. Küçük hatalardan dolayı mağlup olduklarını dile getiren Deli, penaltı hakkında, “Aslında o pozisyonda top bendeydi. Rakibe vücut temasım oldu ama hareket penaltı değildi. Fakat artık yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler