Montella: Şans yanımızda değildi

16.10.2021 - 21:16 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 21:27

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor’a sahasında boyun eğen Adana Demirspor’un teknik direktörü Vincenzo Montella, maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Montella: Şans yanımızda değildi

AJANSSPOR-HABER

Adana Demirspor, Süper Lig'de konuk ettiği Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenildi. Böylece 5 maçlık yenilgisizlik serisi sona eren mavi-lacivertlilerde teknik direktör Vincenzo Montella değerlendirme yaptı.

Montella: Bireysel hatalardan gol yedik

İtalyan çalıştırıcı, "Çok mutlu bir maç olmadı bizim için. En kritik anlarda biz becerikli olmadık, belki rakip kalecisi iyi çıkardı. Baktığınızda yediğimiz 2 golde de bireysel hatalar mevcut. Şans bizim yanımızda değildi ve sonrasında mağlup olduk. Bunun farkında olup daha çok çalışarak en iyi şekilde geri geleceğiz" dedi.

'Kaliteye ihtiyaç duyduk'

Vincenzo Montella ayrıca, "Her maç farklı, bunu herkes biliyor. Bazen kendi alanında kapanan takımlar olunca biraz daha fazla kaliteye ihtiyaç duyuyorsunuz. Biraz da şanssızlık nedeniyle rakip takımı açamadık" yorumunda bulundu.

Öte yandan Adana Demirspor, Vincenzo Montella yönetimindeki ikinci yenilgisini aldı. Güney temsilcisi, İtalyan hocayla sadece ilk maçı olan Fatih Karagümrük deplasmanında kaybetmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler