Montella, transfer ateşini yaktı: Gomis, Hulk, Suarez, Samet Akyadın...

Cüneyt Muharremoğlu
03.12.2022 - 13:52 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 13:56

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Jorge Jesus'tan Bafetimbi Gomis'le Hulk'a; Luis Suarez'den Samet Akaydın'a kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Montella, transfer ateşini yaktı: Gomis, Hulk, Suarez, Samet Akyadın...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in flaş takımlarından Adana Demirspor'un başında teknik direktör Vincenzo Montella bulunuyor. 2021'den beri takımın başında bulunan 48 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, birçok konuda merak edilen sorulara yanıt verdi.  

"Jorge Jesus ile rekabet içinde değilim"

Sabah gazetesine bir söyleşi veren Montella, Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ile ilgili soruya yanıt verdi. Montella, "Hiçbir zaman hiçbir hocayla rekabet içerisinde olmadım. Hep kendimle rekabet ediyorum. En iyisini yapıp gelişmek en büyük hedefim" diye konuştu.

Montella transfer ateşini yaktı

İtalya çalıştırıcı, Adana Demirspor için transfer ateşini de yaktı. Bafetimbi Gomis, Hulk ve Luis Suarez icin konuşan Montella, "Futbolcuları değerlendirirken geçmişte neler yaptıklarına değil, gelirlerse bize nasıl katkı sağlayacaklarına bakıyorum. İsimler büyük de olabilir. Geçmişi önemli değil" dedi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL- Transferde ocak ayı çok sıcak geçecek: Luis Suarez...
Habere Git

"En iyi stoper Samet Akaydın" 

Montella, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilgilendiği stoper Samet Akaydın ile ilgili açıklamalar da yaptı. İtalyan çalıştırıcı, "Geldiğimden beri şu ana kadar Süper Lig'de takip ettiğim en iyi stoper Samet Akaydın" diye konuştu. 

"Samet Akaydın'ı umarım elimizden almazlar"

Montella, şöyle konuştu: "İlk geldiğimde, ilk maçta sanırım onu tribüne yollamıştım. Tanıdıkça ne kadar çalışkan, ne kadar öğrenmeye hevesli ve söylediğiniz şeyleri uygulamaktan çekinmeyen bir futbolcu olduğunu gördüm. Öğrenmeye aç bir futbolcu olduğunu görünce biz de üstüne düştük, geliştirmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. Açıkçası hâlâ gelişebileceğine inanıyorum. Çünkü sahada duygusal davranabiliyor. Duygularını kenara koyup, kendisinden daha fazla bir performans çıkarabileceğimi biliyorum. Ve umarım elimizden almazlar."

Montella Adana Demirspor'a niye geldi?

İtalyan teknik direktör Adana'ya niye geldiğini şöyle açıkladı: "Her zaman meydan okumak güzeldir. Hocalar genelde geldikleri yerde bütün detaylara bakar. Başkanımızla ikinci kez bir araya geldiğimizde doğru bir zamanda ve şekilde teklifin geldiğini de gördüm."

İlgini Çekebilir
Hulk, Süper Lig'e geliyor!
Habere Git

Montela en çok Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetine sevinmiş

Montella, kendisini en çok mutlu eden karşılaşmaları da açıkladı. 48 yaşındaki teknik direktör, "Geçen seneki Galatasaray galibiyeti, Fenerbahçe'yi evinde yenmemiz, Giresun maçında 90+3. dakikada 1-0 galip geldiğimiz maç bizi çok mutlu etti. İlk maçımızda Karagümrük'e yenilmek üzücüydü" dedi.

Montella'nın Adana Demirspor karnesi

Eylül 2021'de Adana Demirspor'un başına geçen Vincenzo Montella, lacivert mavililerle tüm kategorilerde 54 maça çıktı. Bu maçlarda 26 kez sahadan galibiyetle ayrılan Adana Demirspor, 14 kez berabere kaldı, 14 kez de yenildi. 

Senin için hazırladığımız haberler