Adana Demirspor Teknik Direkötürü Vincenzo Montella'dan Açıklama

Akın Ungan
23.04.2022 - 22:46 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 23:07

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Trabzonspor karşılaştı. Maçı 3-1 kaybeden Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella açıklama yaptı. İşte detaylar.

Adana Demirspor Teknik Direkötürü Vincenzo Montella'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Adana Demirspor, zorlu maçı 3-1 kaybetti. Mücadelenin ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

"Bizim çocuklarımız sonuna kadar mücadele verdi"

Karşılaşmanın ardından kameralar karşısına geçen Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella şunları söyledi: "Bir kelime ile maçı özetleyemem. Maçın gidişatını etkileyen pozisyonlar oldu. Bizim çocuklarımız sonuna kadar mücadele verdi."

"Böyle bir penaltı verilmesi gülünç"

"Bazı kararlar vardı hakemler tarafından. 40 yıllık deneyimim var. VAR varken böyle bir penaltı vermeyi gülünç buluyorum. Seyirciyi tebrik ediyorum. Biz de hayal kuruyoruz. Hedefimiz var. Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum ama böyle bir penaltı verilmesi gülünç. Böyle bir penaltı nasıl verilir anlayamadım. Dengeli bir hakemin eksikliğini hissettim."

"Maçın gidişatını değiştirmek inanılmaz"

"Biz hala yarışın içindeyiz ama her zaman bize karşı çalınan bir durum var. Çok fazla hakemler hakkında konuşmak istemiyorum herkes hata yapabilir ama maç başlar başlamaz böyle bir penaltı verilmesini tarif etmek için kelime bulamıyorum. Herkesin bir hayali var. Bu maçın bu şekilde gidişatını değiştirmek inanılmaz, ben inanamadım."

Senin için hazırladığımız haberler