Montella yanıtladı! Boey'i Milli Takım'a alır mı?

Akın Ungan
14.10.2023 - 16:48 | Son Güncellenme: 14.10.2023 - 17:58

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Letonya maçı öncesi açıklama yaptı. Montella, Sacha Boey'in Ay-Yıldızlı formayı giyme ihtimali hakkında konuştu.

Montella yanıtladı! Boey'i Milli Takım'a alır mı?

AJANSSPOR HABER

Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, yarın Letonya sınavına çıkacak. Ay-Yıldızlılar'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, Letonya maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. İtalyan hoca, Fransa Milli Takımı'na çağırılmaması ile adı Türkiye ile anılan Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey'un milli formayı giyme ihtimali hakkında konuştu.

"Çok iyi bir değişim oldu"

Hırvatistan karşısında ilk sınavını veren Vincenzo Montella, zorlu rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı. Montella, "Bu değişim çok iyi bir değişim oldu ama 3 günde bir oynanan dönemden geçiliyor. O yüzden futbolcularımızı hala çok iyi tanımadığım için birebir konuşmam gerekiyor. Ona göre değerlendirme yapacağız. Hepsinden dürüstlük bekliyorum" dedi.

"Sabırlı olmalı, hızlı top çevirmeliyiz"

Letonya'yı değerlendiren Montella, "Çok farklı bir maça çıkacağız. Karşımızdaki çok genç bir takım. Fiziksel geçebilecek bir maç var. Rakibimiz belki ilk maç farklı yenildi, sonrasında hep 1 farkla yenildi ya da berabere kaldı. Çok sabırlı oynayacağımız, hızlı top çevirmemiz gereken bir maç. Taraftarın ne kadar tutkulu olduğunu biliyoruz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Mehmet Büyükekşi: ''Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanması değerli''
Habere Git

"Yusuf 1 haftadır antrenmana çıkamamıştı"

Adana Demirspor'dan öğrencisi Yusuf Sarı'nın oynayıp oynamayacağı hakkında açıklama yapan Montella şunları kaydetti: "Yusuf Sarı ile alakalı, kendisini çok iyi tanırım. Ama 1 haftadır takımla antrenmana çıkamamıştı. Bugün antrenmanda olacağını düşünüyoruz. Bugün gördükten sonra bütün kararları vereceğiz"

"Boey'in kimlik değiştirebilmesi için 5 sene oynaması gerekiyor"

Son olarak Sacha Boey sorusu üzerine konuşan Montella, "Ben hep gerçekleri olan şeyleri konuşmayı severim. Evet iyi bir futbolcu. Ama yanılmıyorsam bir oyuncunun kimlik değiştirebilmesi için o ülkede 5 sene oynaması gerekiyor. Boey 2 senedir Türkiye'de. Zamanı geldiğinde değerlendirmeye alırız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler