Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Ümraniyespor Beraberliğini Değerlendirdi

Orhan Gülek
26.02.2023 - 19:22 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 20:09

Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında deplasmanda Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, maç sonu konuştu.

Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Ümraniyespor Beraberliğini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın erteleme maçında Ümraniyespor sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Ümraniye Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. 

Karşılaşma sonrası Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Montella, çok zor bir karşılaşma olacağını ve mücadelenin böyle geçeceğini bildiklerini belirterek, Ümraniyespor'un son 10 maçında yalnızca bir kez ilk yarıları mağlup kapattığının altını çizdi.

"Berabere kaldığımız için üzgünüz"

İkinci yarıda öne geçebilmek için uğraştıklarını ve bunu başardıklarını dile getiren İtalyan çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Avantaj elde ettikten sonra zihinsel bir düşüş yaşadık ve bu da bize bedel ödetti. Tabii ki berabere kaldığımız için üzgünüz. Gol yedikten sonra net pozisyonlarımız da var ve değerlendiremediğimiz için üzgünüz. 

İlgini Çekebilir
Ümraniyespor, 1 puanı 89'da kurtardı
Habere Git

İki puan kaçırmış olduk. Bütün skorları kabul etmek zorundayız. Ümraniyespor'u da tebrik etmek gerekiyor. Maçlarına baktığınız zaman, sonuna kadar sahada kalan bir takım var."

"Forvet varken de gol yedik"

Montella, Ümraniyespor karşısında direkt forvet oyuncusuyla maça başlamamasıyla ilgili olarak da "Futbolda ters bir şekilde bir şeyi kanıtlamak istediğinizde elinizde çok delil olmaz. Forvet varken gol attık, forvet varken de gol yedik." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler