Montella'dan Balotelli açıklaması
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Adana Demirspor-Ümraniyespor karşılaşmasının ardından Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasında gerginlik yaşanmıştı. İtalyan hoca bu konuda konuştu.

Son 5 Haber

Fenerbahçe'yi korkutan istatistik! Tarih tekerrür ederse...

Hakan Çalhanoğlu, Formula 1 pistinden gündem oldu

Filenin Sultanları'nın şampiyonluk ödülü ne kadar? İşte 2026 VNL ve Avrupa Şampiyonası ödülü

Luis Suarez'in Fenerbahçe itirafının ardından açıklama geldi: "Hakan Safi, 50 milyon euroya anlaşmıştı"

Ertuğrul Doğan'dan Vitor Pereira hamlesi! Bizzat görüştü...
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor evinde Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella sahaya girerek, hakemlerle konuşan Mario Balotelli'nin yanına gitti. İkili arasında yaşanan gerginlik diğer futbolcuların araya girmesi ile önlendi.
Balotelli konusunda bir şey söylememe gerek yok
Maçın ardından konuşan Montella "Çocuklarımı tebrik etmek istiyorum. Çok değerli bir 3 puan aldık. Maça hızlı başladık ve golü bulduk. Rakibimiz zor bir takımdı. Son 3 maçtır 1-0 kaybeden bir takım. Savunmaları ve hücumları da iyiydi. Maçı kendi lehimize çevirdiğimiz için mutluyum. Balotelli konusunda bir şey söylememe gerek yok. O benim beklentilerimin altında kaldı, maçın sonunda böyle gerginlikler olabilir. Başka bir şey eklemeyeceğim." dedi.