Adana Demirspor’da Montella, Galatasaray maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
16.05.2022 - 22:44 | Son Güncellenme: 16.05.2022 - 23:08

Süper Lig'de 37. haftanın kapanış maçında Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Adana Demirspor’da teknik direktör Vincenzo Montella, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Adana Demirspor’da Montella, Galatasaray maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 3-2'lik skorla kazandı. Sarı-kırmızılıların gollerini 30 (pen.) ve 63'te Gomis ile 55'te Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Adana Demirspor'un golleri ise 9'da Yunus Akgün ile 67'de Mario Balotelli'den geldi. Ligde 2 maç sonra kazanan G.Saray bu sonuçla puanını 51'e yüskeltirken, Adana Demirspor ise 52 puanda kaldı.

Montella: "Bu mağlubiyet hak ettiğimiz mağlubiyet değildi"

 

Karşılaşma sonrası yenilgiyi hak etmediklerini dile getiren Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, şu ifadeleri kullandı:

 

"Aslında baktığımız zaman çok dengeli giden bir maçtı. Avantajı elde ettik. Sonrasında bazı şüpheli kararlar diyebileceğimiz pozisyonlar yaşandı. Onlar da biraz etkilese de bugün oyuncularımızın performansı için tebrik ederim. Bu mağlubiyet hak ettiğimiz mağlubiyet değildi. Mario Balotelli atsaydı eğer 3-3 biterebilirdik. Aslında en doğru sonuç olurdu bu akşam. Maçın başından ve sonuna kadar dengeli giden bir maç vadı.  Ama böyle stadyumda oynamakta zor bunun etkisinde kalan bazı kişiler oldu. Tam kestiremiyorum orasını. Muazzam bir sezon geçirmiştik. Son 5 maça baktığımız zaman üzgünüz. Bu maçta da aslında iyi oynadık ama böyle rakibe karşı zorlanırsınız. Bazı dönemlerde istediğimiz performansı sergilemediğimiz anlar oldu. Artık son maça odaklandık ve onu kazanmak istiyoruz."

İlgini Çekebilir
Vedaların maçında Galatasaray, Demir'i büktü!
Habere Git

"Galatasaray, Yunus'un gelişimini istiyorsa bizde kalmasına müsaade edebilir"

Galatasaray’dan kiralık olarak oynayan Yunus Akgün için ise Montella, "Yunus sezon boyunca muazzam performans gösterdi. Bugün gol attı. Kendisi için duygusal bir andı. Çok büyük potansiyele sahip bir oyuncu. Galatasaray biraz daha gelişmesini istiyorsa biraz daha bizde kalmasına müsaade edebilirler" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler