Montella'dan İzlanda maçı sonrası flaş Kerem Aktürkoğlu sözleri

10.09.2024 - 00:32 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 01:20

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Montella'nın sözleri...

Montella'dan İzlanda maçı sonrası flaş Kerem Aktürkoğlu sözleri

AJANSSPOR - HABER

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, İzmir'de İzlanda'yı konuk etti. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ay-yıldızlı ekip 3-1 kazandı.

Maç sonu A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Vincenzo Montella değerlendirmelerde bulundu.

"Güzel bir gece yaşatmak istiyorduk"

İlk olarak, "Bu galibiyeti ülkemize armağan ediyoruz" diyen Montella, "Maçtan önce de söyledim, güzel bir gece yaşatmak istiyorduk. O yüzden böyle oynadığımız için, bazen çok yorulsak da, çok güzel performansla kazandığımız için bu galibiyeti ülkemize armağan ediyoruz." dedi.

"Gayet mutluyuz"

Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren Montella, "Ben bu akşam tekrardan ne kadar çözüm üretebileceğimizi kanıtladığımızı düşünüyorum. Çok fazla çözüm üretebilen bir takımız. Avrupa Şampiyonası'nda da yüksek seviyelerde bunu kanıtladık. Gayet mutluyuz. Sadece şunu söylemek istiyorum, işinizin parçası olduğunu biliyorum ama bazen problem olmayan yerde problem arıyoruz. Bu şekilde devam edersek daha iyi olur." dedi.

"3 golü beklemiyordum"

Hattrick yapan Kerem Aktürkoğlu için ise Montella, "3 gol atınca bir futbolcu, sadece tebrik edebilirsiniz. Muazzam ötesi bir performans gösterdi. Her şey vardı futbol anlamında. Bütün futbolcularla konuşmaya özen gösteriyorum. Kerem de onlardan biri. Konuştuğumda daha rahat olduğunu söyledim, gol atabileceğini söyledim. 3 golü beklemiyordum ama 3 golü görünce mutlu oldum çünkü hak ettiğini düşünüyordum." dedi.

"İsviçre'de onu izlemeye gitmiştim"

Diğer oyuncuların da performansına değinen Montella, "Bugün herkes çok iyi oynadı. Sadece şunu eklemek lazım, 25-30 arası biraz yavaşladık ama şunu anlamalıyız, tam o dakikalarda iz bırakmamız gerekiyor maç esnasında. Eren'i de benimle birlikte ilk kez gördünüz. Çok iyi oynadı. İsviçre'de onu izlemeye gitmiştim. Performansından memnun kaldım. Sağ ve soldaki zincilerimiz çok iyi işler yaptı. Memnuniyet verici bir performans gösterdiğimizi söyleyebilirim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler