Montero, Sergen Yalçın ve Fenerbahçe ile ilgili konuştu

19.05.2021 - 16:25 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 16:39

Beşiktaş'ta Francisco Montero, Habertürk'e açıklamalar yaptı. Montero, Süper Lig'de oynadıkları Fenerbahçe maçı, Sergen Yalçın ve şampiyonluk hakkında konuştu.

Montero, Sergen Yalçın ve Fenerbahçe ile ilgili konuştu

AJANSSPOR - HABER

Sezonu çift kupa ile tamamlayan Beşiktaş’ta savunma oyuncusu Francisco Montero, açıklamalarda bulundu. Habertürk’e konuşan Montero, 'Türkiye'de sert bir futbol anlayışı var. Birçok takım rakibi oynatmamak üzerine sahaya çıkıyor' dedi.

 

'Fenerbahçe karşılaşması kırılma maçı olabilir'

Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de kazandıkları Fenerbahçe maçının önemine vurgu yapan Montero, ''Lige iyi başlamadık. Kadıköy'de benim de ilk 11'de oynadığım Fenerbahçe karşılaşması kırılma maçı olabilir. O gün favori rakibimizdi. Takımda çok eksik vardı. Ekstra mücadele ettik ve kazandık. O maçtan sonra takımın morali motivasyonu arttı'' ifadelerini kullandı. 

 

'Üst üste 2 maç kaybetmek moralimizi bozdu'

22 yaşındaki İspanyol savunmacı, şampiyonluğu ilan ettikleri Göztepe maçı hakkındaysa 'Maç öncesi çok gergindik' dedi ve şunları söyledi:

 

''Son hafta öncesi üst üste 2 maç kaybetmek moralimizi bozdu. Göztepe maçı öncesi gergindik. Galatasaray'ın 4 farklı kazanma ihtimali bizi germişti. Averajla da olsa şampiyon olmayı başardık. çok mutluyuz."

Montero'dan Sergen Yalçın sözleri

Montero, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın güzel bir futbol oynatmak istediğini ancak Türkiye'de sert futbol oynandığını ifade etti:

 

''Sergen Yalçın'ın oyuncularla iletişimi çok iyi. Pozitif bir teknik direktör. Güzel futbola önem veriyor. Ancak Türkiye'de sert bir futbol anlayışı var. Birçok takım rakibi oynatmamak üzerine sahaya çıkıyor. Bu durum bazı maçlarda bize sorun yarattı.''

Montero Atletico Madrid'e geri dönecek mi?

Francisco Montero, maç yoğunluğu ve pandemi sebebiyle İstanbul'u çok gezemediğini belirtse bile, İstanbul'u çok beğendiğini belirtti. Montero, Atletico Madrid'e döneceğini sözlerine ekledi. Beşiktaş'ın sezon başında 1 yıllığına kiraladığı Montero'nun İspanyol ebibi ile 2024!e kadar sözleşmesi bulunuyor. 

 

Montero'nun bu sezon Beşiktaş'taki performansı

Bu sezon Beşikaş ile 2 kupa kazanan Montero, 17 maçta forma giydi. Genç stoper bu maçlarda gol veya asist üretemedi. 

Senin için hazırladığımız haberler