Hamgburg'tan Montero İçin Beşiktaş'a Kiralama Teklifi! Görüşmeler Sürüyor

11.01.2023 - 17:01 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 17:17

Bundesliga 2 ekibi Hamburg, Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Montero'yu kiralamak için teklif yaptı. Beşiktaş zorunlu satın alma maddesi ekletmek istiyor.

Hamgburg'tan Montero İçin Beşiktaş'a Kiralama Teklifi! Görüşmeler Sürüyor

Sezon başında yaptığı takviyelerle dikkat çeken Beşiktaş, iç transferde de hareketli dönemden geçiyor. Gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncuların da konuşulduğu Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş'in kadro planmasında düşünmediği stopere teklif geldi.

Hamburg'tan Montero için kiralama teklifi

A Spor'un haberine göre Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg, Francisco Montero için Beşiktaş'a sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulundu. Şenol Güneş'in düşünmediği oyuncu, Alman kulübe gitmeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş'ın Hamburg'tan talepleri var

Beşiktaş, Bundesliga 2'de mücadele eden Hamburg'tan bazı taleplerde bulundu. Siyah-Beyazlılar, İspanyol futbolcunun maaşının kalan kısmını Hamburg'un ödemesini isterken, iki kulüp arasında imzalanacak sözleşmeye de zorunlu satın alma maddesi eklenmenmesini talep etti. Montero için belirlenen bonservis bedeli ise henüz netlik kazanmadı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldız ağrılarım var dedi, antrenmana çıkmadı!
Habere Git

Montero ayrılırsa yerine transfer yapılacak

Beşiktaş ile Hamburg arasında anlaşmanın sağlanması durumunda Montero, Almanya'nın yolunu tutacak. Kara Kartal ise takımdan ayrılan savunmacının yerine stoper arayışına girecek.

Atletico Madrid'te yetişti

14 Ocak 1999 doğumlu Francisco Montero, Atletico Madrid altyapısında futbola başladı. İspanyol kulübün alt yaş kategorilerinde forma giyen savunmacı, Deportivo'ya kiralandı. Atletico'ya geri dönen Montero, 2020 yılında Beşiktaş'a 500 bin Euro kiralama bedeli karşılığında geldi. 1 sene sonra ise 750 bin Euro'ya bonservisi ile Siyah-Beyazlılar'a katıldı.

Bu sezon bekleneni veremedi

Beşiktaş'ta bu sezon beklenen performansın altında kalan ve kadroda düşünülmeyen 23 yaşındaki stoper, 4 karşılaşmada görev aldı. 1 kez takım arkadaşlarına gol pası veren Montero, 1 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Altay ve Uğurcan düşüyor Mert yükseliyor
Habere Git

Montero'nun kariyeri

Kariyerinde 125 maça çıkan Francisco Montero, 2 kez gol sevinci yaşadı. 4 asist kaydeden genç savunmacı, 42 maçta sarı kart gördü, 3 maçta ikinci sarıdan kırmızı, 1 karşılaşmada ise direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler