Morata'dan 'ayrılık' iddialarıyla ilgili açıklama...

31.10.2017 - 10:36 | Son Güncellenme: 31.10.2017 - 10:36

Londra'daki hayatından memnun kalmadığı iddia edilen Morata, uzun yıllar Chelsea'de oynamak istediğini söyleyerek söylentileri yalanladı.

Geçtiğimiz gün La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda Londra'daki hayatının stresli olduğunu ve bu şehirde uzun süre kalmayı düşünmediğini dile getiren Alvaro Morata, sarf ettiği sözlerin yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Chelsea'nin deplasmanda Roma ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basın toplantısında konuşan İspanyol golcü, eşiyle birlikte Londra'da yaşamaktan mutluluk duyduklarını belirterek "Gazeteye verdiğim röportajda Londra'daki trafik yoğunluğuna ve insan kalabalığına dikkat çekmek istemiştim ancak sözlerim farklı noktalara çekildi. Aktif futbol hayatım sona erdiği zaman ülkeme, doğduğum şehre dönmeyi tercih ederim. Ancak Londra da inanılmaz bir şehir ve burada ailecek çok mutluyuz." dedi.

Sezon başında Chelsea ile 5 yıllık sözleşme imzalayan 25 yaşındaki futbolcu, "Eğer Chelsea bana 10 yıllık sözleşme önerseydi o teklifi de kabul ederdim. Burada her şeyden çok memnunum. Eğer kendimi daha da geliştirebilirsem bu kulüpte 5 yıldan daha uzun süre kalabileceğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Real Madrid'den 60 milyon sterlin karşılığında transfer edilen Alvaro Morata, Chelsea formasıyla şu ana kadar çıktığı 13 remi maçta 7 gol ve 3 asiste imza attı. (Eurosport Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler