Morata'nın menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe...

Akın Ungan
28.06.2024 - 08:46 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 08:52

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe paylaşımını beğenerek taraftarı heyecanlandıran, transferin gözdesi Alvaro Morata'da gelişme yaşandı. Yıldızın menajeri açıklama yaptı.

Morata'nın menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe...

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarında gaza bastı. Sarı-Lacivertliler, forvet hattına yıldız bir ismi dahil etmek için kolları sıvadı.

Morata için 15 milyon Euro

Santrfor bölgesine yıldız bir ismi dahil etmeyi planlayan Fenerbahçe gündemine Atletico Madrid'te forma giyen Alvaro Morata'yı aldı. Hürriyet'te yer alan habere göre Ali Koç yönetiminin İspanyol yıldız için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı kaydedildi.

Morata'nın menajerinden transfer açıklaması

Fenerbahçe'nin gündemindeki Morata'nın menajeri Andy Bara Sports Digitale'e konuştu. Bara, Morata için transfer açıklamasında bulundu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız transferlerini arka arkaya açıklayacak!
Habere Git

"Morata ve biz Türkiye'yi bir seçenek olarak görmüyoruz"

Andy Bara, "Alvaro Morata ve biz Türkiye'yi bir seçenek olarak görmüyoruz. Avrupa'dan diğer takımlar opsiyon alanımızda ve önceliğimiz bu. Avrupa'nın beş büyük liginden oyuncumla ilgilenen kulüpler var" ifadelerini kullandı.

Morata'nın performansı

Kariyerinde Real Madrid, Juventus, Chelsea, Atletico Madrid gibi dev kulüpler bulunan Alvaro Morata, Atletico formasıyla 2023/24 sezonunda 48 maça çıktı. 21 kez rakip fileleri havalandıran 31 yaşındaki santrfor, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler