Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali: "Morutan'ı bedava verirlerse alırız"

Feride Kara
19.05.2022 - 20:04 | Son Güncellenme: 19.05.2022 - 20:14

Bu sezon Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Olimpiu Morutan'ın eski kulübü Steaua Bükreş'in başkanı Gigi Becali oyuncu hakkında açıklamalar yaptı

Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali: "Morutan'ı bedava verirlerse alırız"

Sezon başında Steaua Bükreş'ten Galatasaray'a transfer olan ancak beklenen performansı gösteremeyen ve süre bulmakta zorlanan Morutan için eski kulübü Steaua Bükreş'in başkanı Gigi Becali'den açıklamalar geldi.

Kiralık ya da bedavaya verirlerse olur

Becalli, "Morutan Galatasaray'a gittikten sonra birçok sorunla karşılaştım. Ödemelerde hep sorun yaşadık ve gecikmeler oldu. Morutan'ı geri vermek istiyorlarsa alabiliriz. Ancak bu sadece kiralık ya da bedavaya verirlerse olur. Morutan transferinden dolayı oluşan borçlardan vazgeçmeyeceğiz." dedi.

Morutan'dan transfer açıklaması

Galatasaray'da geleceği tartışılan Rumen oyuncu Morutan ise "Gelecek sezon Galatasaray’da oynayıp oynamayacağım, Haziran ayının ortasında belli olacak. Bazı teklifler alıyorum. Değerlendirmeler yapıyorum. Ancak önemli bir yerden beklemem gerektiği, gelecek sezon yine Galatasaray’da devam edebileceğim  yönünde bir mesaj aldım. Beklemem gereken süre bir ay" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler