Galatasaraylı Morutan'ın Menajerinden Transfer Açıklaması!

Burak Alaca
06.08.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 17:22

Galatasaray'ın Rumen yıldızı Olimpiu Morutan'ın merak edilen geleceğine ilişkin menajerinden önemli açıklamalar geldi. İşte Morutan ile ilgilenen takımlar...

Galatasaraylı Morutan'ın Menajerinden Transfer Açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon İtalya Serie B ekibi Pisa'da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Rumen kanat oyuncusu Olimpiu Morutan'ın takımdan ayrılması bekleniyor. Oyuncunun yeni adresi büyük merak konusu olurken menajerinden önemli bir açıklama geldi.

"Galatasaray, Morutan'ı kiralayacak"

Rumen oyuncunun menajeri Giovanni Becali, Fanatik Ro'ya yaptığı açıklamada "Galatasaray, Morutan'ı Türk veya İtalyan takımlarına kiralayacak. Konyaspor, Palermo ve Sampdoria ilgileniyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın rakibine kötü haber

Olimpiu Morutan ile ilginlendiği iddia edilen Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi Eleme Turu'ndaki rakibi Netfçi Bakü ile ilgili konuşan Becali "Neftçi Bakü'nün Morutan'la bir ilgisi yok." dedi.

İlgini Çekebilir
İtalyan ekipleri Olimpiu Morutan'ın peşini bırakmıyor
Habere Git

Serie B'de etkili oynadı

Geçtiğimiz sezon Serie B ekibi Pisa'nın formasını ligde 35 maçta terleten Olimpiu Morutan; 6 gol, 8 asistlik performansı ile başarılı bir performans sergiledi.

FCSB'de parladı Galatasaray'a geldi

Romanya Ligi'nde 2018-2021 arası formasını giydiği FCSB (Eski adıyla Steua Bükreş) dikkat çekken Rumen kanat oyuncusu 107 maça çıktığı dev kulüp ile; 14 gol atarken, 30 da asist yaparak dikkat çekti. Galatasaray genç oyuncuyu 2021'de 4.2 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler