Mostafa Mohamed: "Crystal Palace teklif yaptı mı?"

10.03.2021 - 10:18 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 10:24

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'a devre arasında transfer olan ve gösterdiği müthiş performansla herkesi kendine hayran bırakan Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed, kulübü Zamalek'e kendisine İngiltere Premier Ligi'nden transfer teklifinin gelip gelmediğini sordu. İşte detaylar...

Mostafa Mohamed: "Crystal Palace teklif yaptı mı?"

Devre arasında Galatasaray'ın kadrosuna katılan Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed, Zamelek kulübü ile temasa geçerek İngiltere Premier Ligi'nden kendisine teklif gelip gelmediği ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. 

Beklenmedik bir gelişme yaşandı

Skorer'de yer alan habere göre; Galatasaray'daki performansıyla adından söz ettiren ve golleriyle dikkatleri üzerine çeken Mostafa Mohamed ile ilgili beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Premier Lig ekiplerinin radarına girdi

Yükselen form grafiğinin ardından Mısırlı golcü ile Premier Lig ekiplerinin ilgilendiği ileri sürülmüştü.

Gerçekleri öğrenmek için harekete geçti

Bu gelişmelerin 23 yaşındaki santrforu da harekete geçirdiği, Mostafa Mohamed’in bu konuyla ilgili gerçekleri öğrenmek üzere çaba gösterdiği ortaya çıktı.

Zamalek kulübü yetkililerini aradı

Mısır’ın Akhbar Elyom gazetesinde yayınlanan habere göre Mostafa Mohamed, bonservisini elinde bulunduran Zamalek kulübünün yetkililerini arayarak onlarla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

"Crystal Palace teklif yaptı mı?"

Yıldız futbolcunun görüşmede Zamalekli yetkililerden, Crystal Palace’ın kendisi için kulübe bir teklif yapıp yapmadığını sorarak, İngiliz ekibinden Mısır ekibine ulaşan bir talep olup olmadığını öğrenmeye çalıştığı bildirildi.

"Şu aşamada gelen teklif yok"

Zamalekli idarecilerin ise konuyla ilgili Mostafa’ya yanıt olarak, kendilerine Crystal Palace kulübünden şu aşamada gelen bir teklif bulunmadığını ilettikleri belirtildi.

6 lig maçında 5 gol attı

Galatasaray ile 6 lig maçına çıkan oyuncu 5 gol kaydetti. 1 gol de kupada atarak toplamda altı gole ulaştı.

Satın alma opsiyonu 4 milyon Dolar

Zamalek kulübüne 1.5 senelik kiralık bedeli karşılığında 2 milyon dolar ödenerek kadroya dahil edilen Mostafa Mohamed için 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler