Mostafa Mohamed gerçekleri! Bonservisinin alınması için...

13.10.2021 - 09:41 | Son Güncellenme: 13.10.2021 - 09:44

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray forması giyen Mostafa Mohamed'in bonservisinin alınacağı gündemde. Peki Fatih Terim ne karar verdi? İşte gelişmeler...

Mostafa Mohamed gerçekleri! Bonservisinin alınması için...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Mostafa Mohamed ritmini bulmaya başladı. Sarı-kırmızılıların, golcü futbolcunun bonservisini alıp almayacağı konusunda çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Peki Fatih Terim, Mostafa Mohamed'in geleceğiyle ilgili ne düşünüyor? Detaylar haberde... 

Konsantrasyon problemleri yaşadı

Zamalek'ten kiralık olarak transfer edildiği ilk dönemde başarılı maçlar çıkaran Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, bu sezona kötü bir başlangıç yaptı. Bordeaux'ya transferinde son anda 'direkten dönen' golcü futbolcu konsantrasyon problemleri yaşadı. 

Fatih Terim birebir görüştü

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcuyla birebir yaptığı görüşmelerde Mostafa Mohamed'in tam anlamıyla takıma ve futbola odaklanması konusunda uyarılarda bulundu. Hatta Terim, basın toplantılarında da "Bazı arkadaşlarımız formunu yakalamak zorunda" demiş ve Mohamed'in kendi kaderini kendi çizeceğinin mesajını vermişti. 

Rizespor maçıyla toparlandı 

Mostafa Mohamed, Çaykur Rizespor maçında attığı 2 golle bu sezonki ilk gollerini attı. Libya maçında da attığı 1 gol ve 1 asistle dikkatleri üstüne çeken Mısırlı golcünün mevcut durumundan Fatih Terim memnun. 

Fatih Terim için bu performans yeterli değil

Ancak; deneyimli teknik adam için şu anki performans yeterli değil. Terim, futbolcunun bu performansını kalan maçlara da yansıtmasını bekliyor. Dolayısıyla oyuncunun bonservisini almaya Galatasaray sıcak olsa da futbolcunun form durumu geleceğini belirleyecek.

4 milyon dolara iş bitiyor 

Mısırlı gazeteciler, Fatih Terim ile son dönemlerde arasının iyi olmadığını belirttiği golcü futbolcunun artık tam anlamıyla sarı-kırmızılı takıma odaklandığını yazmıştı. Mısır'ın en yaygın ve eski günlük gazetelerinden Ahram, "Mostafa Mohamed artık Galatasaray'da rahat nefes alacak. Geleceği ona bağlı" diyerek mevcut durumu okuyucularına aktardı.

Zamalek ile görüşme yapıldı mı? 

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in bonservisinin alınması için Zamalek Kulübü'ne henüz resmi olarak bir bildirimde bulunmadı. Futbolcunun transferinde öncelik Galatasaray'da. Zamalek yetkilileri de Galatasaray'dan henüz herhangi bir ödeme almadıklarını geride bıraktığımız günlerde açıkladı.

Mohamed'in Galatasaray performansı 

Golcü futbolcu Mostafa Mohamed bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 14 maçta 503 dakika süre aldı ve 2 gol 1 asistlik performans sergiledi. Mohamed, geçen sezon 18 maçta 8 kez ağları havalandırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler