Mostafa Mohamed için flaş sözler: "Fatih Terim kasıtlı olarak yapıyor"

30.09.2021 - 11:10 | Son Güncellenme: 30.09.2021 - 11:14

Galatasaray forması giyen Mostafa Mohamed'in geleceği ülkesinde de artışma yarattı. Mısırlı gazeteci Ahmed Schubert, Fatih Terim'in kararını yazdı. İşte detaylar...

Mostafa Mohamed için flaş sözler: "Fatih Terim kasıtlı olarak yapıyor"

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösteren Galatasaray'da forma giyen Mostafa Mohamed ülkesi Mısır'da gündem oldu. Golcü futbolcu ile ilgili gazeteci Ahmed Schubert dikkati çeken sözler söyledi. Detaylar haberde... 

Mohamed'in geleceği belirsizliğini koruyor

Mostafa Mohamed, Galatasaray'da geldiği ilk dönemde ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çekmişti. Ancak; daha sonra futbolcu ciddi bir düşüş yaşadı ve şu anda Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyor. 

Terim mesaj vermişti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalar yapmış ve "Bazı arkadaşlar forma giremezse bir daha forma bulamaz" diyerek Mostafa Mohamed'i işaret etmişti. 

"Fatih Terim kasıtlı bir şekilde Mohamed'e az süre veriyor"

Golcü futbolcu ile ilgili bir yorum da Mısırlı gazeteci Ahmed Schubert'ten geldi. Schubert, Mostafa Mohamed'in Fatih Terim'in gözünden düştüğünü ve oyuncunun kasıtlı olarak son dakikalarda sahaya sürüldüğünü dile getirdi.

"Mısır Milli Takımı'na davet almamalı"

Gazeteci Ahmed Schubert yazısında, golcü oyuncunun performansının yetersiz olduğunu ve Mısır Milli Takımı'na da bu şartlarda çağrılmasının uygun olmadığı görüşünü ortaya koydu. 

Ne olmuştu? 

Mostafa Mohamed'in performansı 2022 Dünya Kupası elemeleri grup aşaması ikinci maçında Gabon takımı ile 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından tartışılmıştı. Futbolcu, sonradan girip gol atmış ve gol sevinciyle yedek kaldığı için tepki göstermişti. 

Bu sezon beklentilerin altında kaldı

Galatasaray'ın forveti Mostafa Mohamed bu sezon sarı-kırmızılılarla çıktığı 13 maçta gol atamadı. Mısırlı yıldız sadece 1 asist yaptı. Golcü oyuncunun sezon başında Fransız ekibi Bordeaux'ya transferi gündeme gelmiş, Mısırlı futbolcu sağlık kontrolünden de geçmiş ancak; transfer gerçekleşmemişti. Mohamed, Zamalek'ten transfer edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler