Mostafa Mohamed konuşulmaya devam ediyor!

07.02.2021 - 17:23 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 17:36

Galatasaray haberleri… Süper Lig’de oynadığı iki maçta da ağları havalandıran Mostafa Mohamed Fransız basınına konu olurken, Zamalek’in basın sözcüsü Mısır basınına konuştu. İşte detaylar…

Mostafa Mohamed konuşulmaya devam ediyor!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Galatasaray'ın derbide Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçta attığı golle dikkat çeken Mostafa Mohamed, Fransız basınında da konuşulurken, futbolcuyu renklerine bağlamaya çok yaklaşan, fakat Galatasaray’a kaptıran Fransız ekibi Saint-Etienne’in büyük bir pişmanlık yaşadığı öne sürüldü.

Fransız sitesi football365’in haberinde, Mısırlı futbolcunun Galatasaray macerasına rüya gibi başladığını, Başakşehir ile oynanan maçta penaltıdan ilk golünü atarken, dün oynanan büyük İstanbul derbisinde Fenerbahçe'ye karşı takımına galibiyeti getiren golü attığını ve takımını liderlik koltuğuna oturttuğunu, ayrıca, Saint Etienne kulübünün oyuncuyu elinden kaçırdığına pişman olabileceğini belirtti.

Mısır kulübü Zamalek’in basın sözcüsü Issam Salem ise Mısır basınına konuştu ve Mostafa Mohamed hakkında açıklamalarda bulundu. Salem, “Mostafa Mohamed büyük bir yetenek. Galatasaray'da da dikkat çekmeye başladı. Liverpool'da Jurgen Klopp ile Mohamed Salah'ın arasındaki ilişki, Galatasaray'da da Fatih Terim ve Mostafa Mohamed arasında da gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Galatasaray, önümüzdeki sezon sonu Zamalek kulübüne 4 milyon Dolar ödediği takdirde, satın alma opsiyonu ile 1,5 yıllığına kiraladığı Mohamed’in bonservisini alabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler