"Mostafa Mohamed meçhul bir oyuncuydu, Buldozer oldu"

15.02.2021 - 11:01 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 13:52

Galatasaray haberleri... Devre arası transfer döneminde Galatasaray'a katılan Mostafa Mohamed, 4 maçta 4 gol attı ve adından söz ettirmeye devam etti. Golcü oyuncunun performansı ülkesi Mısır ve Hollanda'da haber oldu. Mısır ve Hollanda basını Mostafa Mohamed'in performansı için hangi başlıkları attılar? İşte detaylar...

"Mostafa Mohamed meçhul bir oyuncuydu, Buldozer oldu"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı takımda etkili bir başlangıç yaptı. Golcü oyuncunun performansı hem ülkesinde hem de Avrupa'da birçok medya kuruluşunda haber oldu. Mohamed'e Türkiye'de 'kapalı kutu' bir oyuncu olarak bakıldığı fakat; Mısırlı golcünün attığı performansla kendisini kanıtladığı yorumları dikkati çekti. En çarpıcı başlıklar ve detaylar haberde...

Mostafa Mohamed'in performansı ülkesinde geniş şekilde yer tuttu

Mısır'ın en yaygın günlük gazetesi Ahram, yurt dışında forma giyen Mısırlı futbolcuların performansını haberleştirirken, Mostafa Mohamed'in de Galatasaray'ın galibiyet golüne imza attığını ve sarı-kırmızılı ekipte 4'te 4 yaptığına dikkati çekti.

"Meçhul bir oyuncu olarak geldi, Buldozer diye anılıyor"

Yine Mısır'da yayımlanan bir başka gazete olan Al-Masry Al-Youm da futbolcunun performansını sayfalarına taşıdı. Al-Masry Al-Youm, Galatasaray'ın yeni transferi için, "Meçhul bir oyuncu olarak geldi, Buldozer diye anılıyor. Mostafa Mohamed attı, Kasımpaşa maçında Galatasaray ölümcül bir galibiyet aldı" değerlendirmesini yaptı. Ayrıca birçok internet haber sitesi futbolcunun Galatasaray'da attığı gol sayısını ve maçın detaylarını paylaştı.

"Mohamed atıyor, Galatasaray'ın galibiyetlerine yardımcı oluyor"

Hollanda basınından Voetbalzone da golcü futbolcunun Galatasaray'a geldiği andan itibaren etkisini hissettirdiğini yazdı. 4 gol attığı vurgulanan Mısırlı oyuncu için, "Mostafa Mohamed gol atıyor, Galatasaray'ın galibiyetlerine yardım ediyor" başlığını kullandı.

Mostafa Mohamed'in maliyeti ne kadar?

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in maliyetinin ne kadar olduğunu resmi olarak açıklamıştı. İşte Mohamed'in maliyetiyle ilgili o açıklama:

"Profesyonel Futbolcu Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla ve Kulübü Zamalek Sports Club ile oyuncunun 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 2.000.000 USD tutarında tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 01.07.2022 tarihine kadar Şirketimizin net 4.000.000 USD transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Futbolcuya 2020-2021 sezonu için net 400.000 USD, 2021-2022 sezonu için ise net 725.000 USD sabit transfer ücreti ödenecektir."

Senin için hazırladığımız haberler