Mostafa Mohamed rezervasyonunu şimdiden yaptırdı!

07.03.2021 - 16:19 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 16:49

Galatasaray haberleri... Galatasaray forması giyen Mostafa Mohamed'in performansı, Mısır Milli Takımı tarafından da yakın takipte. Mısır basını, golcü futbolcu ile ilgili Hossam El-Badri'nin kararını yazdı. Mohamed, Mısır ile hangi maçlara çıkacak? İşte detaylar...

Mostafa Mohamed rezervasyonunu şimdiden yaptırdı!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR 

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı takımda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çekmişti. Golcü futbolcu, Mısır Milli Takımı'nda da performansıyla yerini garantiledi.

'Mısır Milli Takımı için vazgeçilmez'

Mısır basını, Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed'in attığı gollerle sarı-kırmızılı takıma büyük katkı sağladığı ve milli takım açısından da vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu yazdı. Ayrıca futbolcunun, milli takım kadrosuna rezervasyonunun şimdiden yapıldığı belirtildi.

'Forvette ilk tercih'

Ahram gazetesi, "Mostafa Mohamed bu formuyla milli takım için de vazgeçilmez olacak. Hossam El-Badri için forvette ilk tercih Mohamed" ifadelerine yer verdi.

Kenya ve Komorlar maçı için kadroda olacak

Yine habere göre; Mostafa Mohamed, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde 25 Mart'ta deplasmanda Kenya ve 29 Mart'taki Komorlar maçında kadroda olacağı ifade edildi.

Mohamed, Galatasaray'da kaç gol attı?

Mostafa Mohamed Galatasaray'da 457 dakika süre aldı ve 6 maçta 5 gol kaydetti. Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımapaşa maçında 1'er gol atan futbolcu, Erzurumspor maçında 2 kez fileleri havalandırdı. Mohamed, Ankaragücü maçında kırmızı kart görmüştü.

Kenya'ya uçuş yasağı var mı?

Türkiye'den Kenya'ya, elde ettiğimiz bilgiye göre herhangi bir uçuş yasağı bulunmuyor. Ancak; sehayat edecek kişi ya da kişiler rutin koronavirüs sağlık taramalarından (PCR) geçmek durumunda.

Senin için hazırladığımız haberler