Mostafa Mohamed'in menajeri: Galatasaray ödemeyi yapmadı

09.06.2021 - 14:20 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 16:11

Galatasaray'da forma giyen Mostafa Mohamed'in transferde adı bazı Avrupa takımlarıyla anıldı. Mısırlı golcünün menajeri Mohamed hakkında konuştu. İşte detaylar...

Mostafa Mohamed'in menajeri: Galatasaray ödemeyi yapmadı

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Geride bıraktığımız sezonu 2. sırada bitiren Galatasaray’ın golcüsü Mostafa Mohamed’in menajeri Ahmed Yahya, Mısırlı golcüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ahmet Yahya, Galatasaray'ın Mohamed'in satın alma maddesini etkinleştirmek için adım atıp atmadığına değindi. Detaylar haberde...

"Galatasaray, 4 milyon dolarlık ödemeyi henüz yapmadı"

Mohamed'in menajeri Yahya, "Galatasaray şu ana kadar Zamalek ile bir görüşme yapmadı. Dolayısıyla satın alma opsiyonu da henüz etkinleşmedi. Galatasaray'ın bunun için zamanı var. Kulüpte şu anda bir seçim süreci var ve teknik direktör bile belli değil. Ama bu sürecin Galatasaray'da Mohamed'in geleceğini etkileyeceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Mohamed için transfer teklifleri geliyor mu?

Bilindiği üzere golcü futbolcunun adı Manchester United gibi bazı Avrupa takımlarıyla transferde anıldı. Oyuncunun menajeri, "Onun gibi bir oyuncuya transfer teklifi gelmesi normal. Ama şu anda Galatasaray'a ulaşan resmi bir teklif yok. Önümüzde bir Olimpiyat Oyunları süreci var" dedi. 

Abdurrahim Albayrak açıklama yapmıştı

Galatasaray'ın mevcut yönetimdeki 2 numaralı ismi Abdurrahim Albayrak, Mostafa Mohamed'in geleceği hakkında açıklama yapmıştı. Albayrak, "Mohamed'in geleceğiyle ilgili herhangi bir problem yok. Bizim oyuncumuz. Galatasaray'da kalacak. Buna inanıyoruz" demişti.

Golcü futbolcunun oyunlar hakkındaki fikri

Mustafa Muhammed Olimpiyat Oyunları kadrosundan çıkarılmadan önce şu açıklamayı yapmıştı:

"Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılacağım için çok mutluyum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Arjantin, İspanya ve Avustralya'nın yer aldığı grup oldukça zor. Olimpiyat madalyası almak kolay değil. Başarılı olmak için kararlıyız."

MOSTAFA MOHAMED NEDEN MISIR KADROSUNDAN ÇIKARILDI? HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Mohamed'in geçen sezonki performansı 

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray'da 17 maçta forma giyen Mostafa Mohamed 8 gol attı. Mohamed, Denizlispor ve Erzurumspor'a 2'şer gol atarken, Antalyaspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Başakşehir maçında ise 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler