Mostafa Mohamed'in performansı manşet oldu! Fatih Terim detayı...

04.10.2021 - 14:55 | Son Güncellenme: 04.10.2021 - 14:58

Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed, Rizespor maçında 2 gol attı. Mısırlı futbolcunun performansı ülkesinde manşet oldu. Mohamed için ne dediler? İşte yanıtı...

Mostafa Mohamed'in performansı manşet oldu! Fatih Terim detayı...

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 yendi. Bu maçta 2 gol atan Mostafa Mohamed damga vurdu. Mısırlı golcü, bu sezon kendi adına ilki yaşadı. Mohamed'in performansı Mısır'da da yankı buldu. Detaylar haberde...

Mohamed'in performansı haber oldu

Mısır'ın en yaygın günlük gazetesi Ahram; Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed'in Rizespor karşılaşmasında ortaya koyduğu performansı haberleştirdi, golcü isimle ilgili Fatih Terim detayı da dikkati çekti.

"Mostafa Mohamed rahat bir nefes alabilir"

Söz konusu haberde, "Zamalek'ten transfer edilen Mostafa Mohamed üst üste 13 maçta gol atamadı ama Rizespor maçında kendini buldu. Fatih Terim'in düşük formu sebebiyle eleştirdiği Mostafa Mohamed, artık rahat bir nefes alabilir" ifadelerine yer verildi. 

En son Denizlispor maçında 2 gol atmıştı

Hatırlanacağı üzere Mostafa Mohamed en son Galatasaray adına 11 Mayıs 2021 tarihinde Denizlispor karşılaşmasında 2 gol atmıştı. Bu detay da yine haberde yer buldu.  Bilindiği üzere Galatasaray, Aralık ayına kadar 4 milyon dolar ödeme yaparsa Mısırlı golcünün tüm haklarını alabilecek.

Fatih Terim ne demişti? 

Hatırlanacağı üzere daha önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mostafa Mohamed'in eski başarılı performansına ulaşması gerektiğini dile getirmişti. Hatta Mısır basını, "Fatih Terim, Mostafa Mohamed'e bilerek son bölümlerde şans veriyor" değerlendirmesini yapmıştı. 

Mostafa Mohamed'in sözleri 

Rizespor maçında 2 gol atan Mostafa Mohamed maçın ardından yaptığı açıklamada, "İlk olarak hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bana güvendiği ve şans verdiği için. Gol attığım için çok mutluyum. İyi bir sonuç oldu. Çok çalıştım, elimden gelen her şeyi yaptım gol atabilmek için. Herkes bana yardımcı oldu. Allah'a şükür ediyorum. Çok çalışıyorum, çok antrenman yapıyorum. Hoca da yardım ediyor bana" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler