Mostafa Mohamed, Mısır'da kendisinin yerine arkadaşını sınava soktu

Orhan Gülek
25.01.2022 - 15:28 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 15:56

Ülkesi Mısır'la birlikte bir yıl ertelemeli düzenlenen 2021 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Mostafa Mohamed, Mısır'da kendisinin yerine arkadaşını sınava soktuğu ortaya çıktı.

Mostafa Mohamed, Mısır'da kendisinin yerine arkadaşını sınava soktu

AJANSSPOR - HABER

Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır Milli Takımı ile Kamerun'da yarışan Galatasaray'ın forveti Mostafa Mohamed, kendisinin yerine arkadaşını sınava soktu.

Mohamed'in arkadaşı gözaltına alınırken, Mısırlı golcü için soruşturma açıldı. Mısır kupadan döndüğünde Mostafa Mohamed hakkında işlem yapılacak.

İlgini Çekebilir
Al Hilal'den ayrılan Gomis'te flaş gelişme! Galatasaray...
Habere Git

Gözaltına alınan kişi sorguya alındı

Abu El Nomros'taki eğitim enstitüsünde gerçekleştirilen sınava Mostafa'nın arkadaşı girince sınav yerinde bu olay farkedildi. Olayın farkedilmesinin ardından sınava giren kişini Mostafa Mohamed'in arkadaşı olduğu tespit edildi. Milli takımda olması nedeniyle kaçırdığı yıl ortası sınavına, kendisi yerine başkasını sınava sokmakta çareyi bulan Mostafa Mohamed yakayı ele vermiş oldu. Gözaltına alınan kişinin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Mostafa Mohamed'in arkadaşı olayı kabul etti

Al-Masry Al-Youm'un aktardığı haberde Mostafa Mohamed'in arkadaşı olayı kabul etti. Mısırlı golcünün arkadaşı, amacını Mostafa Mohamed'in akademik hayatına katkıda bulunmak için yaptığını açıkladı. Yarın Fildişi Sahili ile karşılaşacak Mısır'da Mostafa Mohamed'in maç öncesi olayı öğrenen ve stres yaşadığı belirtildi. Turnuvanın ardından Yüksek Eğitim Kurumu, Mostafa Mohamed'le ilgili gereken teması kuracak ve yeni sınav tarihi için bilgilendirme yapacak.

Mostafa Mohamed'in performansı

Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan Mostafa Mohamed, 2020/21 sezonunda toplamda 18 karşılaşmaya çıktı ve 9 gol kaydetti. 2021/22 sezonunda sarı-kırmızılı forma ile toplamda 28 karşılaşmaya çıkan Mısırlı golcü, 5 gol, 1 asist ile takımına katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler