MotoGP dünya şampiyonundan flaş açıklama!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
MotoGP dünya şampiyonu Martin, 2025 sezonun sonunda Aprilia'dan ayrılmak istediğini resmen duyurdu.

Son 5 Haber

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Aprilia sürücüsü Jorge Martin, 2025 sezonun sonunda İtalyan takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Autosport'un haberine göre Jorge martin Aprilia yönetimine, takıma henüz bu sezonun başında katılmış olmasına rağmen ayrılma niyetini dile getirdi.
Şampiyon sürücünün kontratında çıkış maddesi bulunuyor ancak Aprilia, çıkış maddesinin şampiyon sürücünün uzun süreli sakatlıklarından dolayı geçersiz olması gerektiğini savunuyor.
Aprilia sürücüsü sosyal medya üzerinden "Sözleşmeyi imzaladığımızda Aprilia ile belirli koşulların sağlanmaması durumunda 2026 sezonu için kariyerim adına farklı kararlar verme hakkımın doğması üzerinde anlaşmıştık, bu Aprilia ile anlaşmamdaki önemli bir nedendi" diyerek açıklama yaptı.