"Moukoko'nun idolü Haaland olmalı"

05.04.2020 - 17:35 | Son Güncellenme: 05.04.2020 - 18:39

Borussia Dortmund forması giyen Youssoufa Moukoko geleceğin golcüsü olarak gösteriliyor. Alman futbolunun unutulmaz isimlerinden Michael Rummenigge, Moukoko ile ilgili açıklamalar yaptı.

Almanya Ligi takımlarından Borussia Dortmund ve Bayern Münih'in unutulmaz eski forvetlerinden Michael Rummenigge, Youssoufa Moukoko ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Rummenigge, 15 yaşındaki Moukoko'nun örnek alması gerektiği kişiyi açıkladı.

AJANSSPOR

Rummenigge, "Moukoko çok çalışırsa ve sağlıklı kalırsa, büyük bir oyuncu olabilir. Şu anda daha genç bir oyuncu. Daha sağlam, zeki ve iddialı olmak zorunda" diye konuştu.

Rummeningge: "Moukoko, Haaland'ı örnek almalı"

Ayrıca Rummenigge, genç oyuncunun idol olarak görmesi gereken ismi de ifade etti. 56 yaşındaki futbol adamı, "A takıma yavaş yavaş girmeli. Örnek alarak Erling Haaland'ı almalı. 19 yaşında ama gelişimi iyi" dedi.

Moukoko kaç gol attı?

Almanya'da Haaland ile birlikte en çok konuşulan isimlerden biri olan Moukoko, 20 maçta 34 gol attı. 20 Kasım'dan itibaren 16 yaşına girecek ve değişen kurallar gereği A takımda da oynayabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler