Transfer | Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Dev bonservis isteniyor...

Akın Ungan
23.06.2024 - 14:42 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 14:56

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester United'ın dünya yıldızı Casemiro'nun transfer edilmesini istedi. ManU'nun isteyeceği bonservis bedeli belli oldu.

Transfer | Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Dev bonservis isteniyor...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, orta sahaya dünya yıldızı istedi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco harekete geçti.

Mourinho Casemiro'yu istedi!

Manchester United'ta çalıştığı dönemde Kırmızı Şeytanlar'a Victor Lindelöf'ü getiren Jose Mourinho, oyuncuyu Fenerbahçe'ye istedi. Ayrıca Mourinho, Manchester United'ta forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Casemiro'yu da takımda görmek istediğini belirtti.

Branco Lindelöf görüşmelerinde Casemiro'yu sordu

Fenerbahçe Spotif Direktörü Mario Branco, Mourinho'nun talebi üzerine Victor Lindelöf transferi için Manchester United ile temasa geçti. UtdDistrict'te yer alan habere göre Branco, Lindelöf görüşmelerinde Casemiro'nun mali durumunu da değerlendirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den servet değerinde dava! 1 milyar...
Habere Git

Casemiro, ManU'nun ayrılacaklar listesinde

Manchester United'ın yaz transfer döneminde öncelikli pozisyonlara takviyede bulunması için satışlara ihtiyacının olduğu belirtilen haberde, takımdan ayrılacaklar arasında Mason Greenwood ve Jadon Sancho'nun yanı sıra Casemiro'nun da olduğu kaydedildi.

Manchester United'tan dev bonservis beklentisi!

Manchester United'ın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan Casemiro için Fenerbahçe'den yaklaşık 35.5 milyon Euro istemesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, 32 yaşındaki ön liberonun bonservis bedelini karşılanabilecek düzeye çekmesi halinde resmi görüşmelere başlayacak.

Manchester United Casemiro için 70 milyon Euro ödedi

Futbola Sao Paulo'da başlayan Casemiro, RM Kastilya, Real Madrid, Porto ve Manchester United'ta forma giydi. ManU, Temmuz 2022'de kadrosuna kattığı Brezilyalı için Real Madrid'e 70.65 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Casemiro'nun 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda Manchester United formasıyla 32 maça çıkan Casemiro, 5 kez rakip fileleri havalandırdı, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 32 yaşındaki ön libero 9 maçta sarı kart, 1 maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler