Mourinho hakkında skandal iddia! Snoop Dogg…

12.03.2021 - 23:25 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 23:28

Dış haberler... Tottenham’ın Portekizli antrenörü Jose Mourinho hakkında, Chelsea günleriyle ilgili skandal idda geldi. Mourinho’nun eski öğrencisi Wayne Bridge, Portekizli çalıştırıcının Snoop Dogg’u parti yapmak için kulübe getirdiğini iddia etti. Archie Curzon’un podcast programına konuk olan Bridge, eski antrenörüyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Mourinho hakkında skandal iddia! Snoop Dogg…

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2014 yılında aktif futbol yaşantısını sonlandıran Wayne Bridge, İngiltere bazında yayın yapan Archie Curzon’un podcast programına konuk oldu. 2003-2009 yıllarında Chelsea formasını terleten sol bek oyuncusu Bridge, Mourinho’nun parti yapmak için Snoop Dogg’u getirdiğini ileri sürdü. Portekizli teknik adamın futbolculara karşı sert mizacı olduğunu belirten Bridge, partinin istisna olduğunu cümlelerine ekledi.

Mourinho’dan Snoop Dogg sürprizi

Chelsea ile 2004-2007 yılları arasında 2 kez Premier Lig, 1 kez FA Cup, 2 EFL Cup ve 1 EFL Community Shield kupalarını kazanan Mourinho hakkında ilginç bir iddia eski futbolcusundan geldi. 2003-2009 yılları arasında Chelsea forması giyen Wayne Michael Bridge, Portekizli antrenörün; kutlama yapabilmek için Snoop Dogg’u getirdiğini açıkladı.

"Oyuncaklarını bebek arabasından atan şımarık çocuklar gibi..."

Mourinho’un her zaman bu şekilde eğlenceli olmadığını savunan Bridge, “Bazı durumlarda oyunculara nasıl davrandığını görüyorsunuz. Bazen gerçek anlamda sert davranıyor.” dedi. Archie Curzon’un podcast programında konuşan Bridge, “O harika bir koç ancak işler kötü gittiğinde ayarı olmuyor. Oyuncaklarını bebek arabasından atan yaramaz çocuklara dönüyor.” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler