Mourinho, iki ismi istemediğini açıkladı! ''Sistemime uymuyorlar''

31.08.2024 - 00:17 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 00:23

Süper Lig devi Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Alanyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada Krunic ile Miha Zajc'ı takımda istemediğini açıkladı.

Mourinho, iki ismi istemediğini açıkladı! ''Sistemime uymuyorlar''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe, Alanyaspor'u 3-0 yendiği maçtan hemen sonra teknik direktör Jose Mourinho, açıklamalarda bulundu. Mourinho, Krunic ile Zajc'ı istemediğini duyurdu.

''Sistemime uymuyorlar''

İki ismi istemediğini söyleyen Mourinho, ''Milli ara olacak. Oradan dönen oyuncular genelde kötü dönüyorlar. Bunun için rotasyon lazım oluyor. Bizim kadromuza bakınca çeşitliğimiz var. Bir tek orta saha da eksiklik vardı. Çünkü Krunic ile Zajc benim fikrime uyan isimler değildi. Oynatmak istediğimiz tarzda oyuncular değildi. Oraya bir oyuncu alıyoruz. İsmail ve Fred'in pozisyonunda değil. Biz bazen 3 orta saha ile oynuyoruz.'' dedi.

Yollar ayrıldı

Fenerbahçe, Mourinho'nun açıklamasından sonra Zajc'ın takımdan ayrıldığını açıkladı. Kanarya, ''Transfer bilgilendirme Futbolcumuz Miha Zajc’ın kiralık olarak transferi için Fransız ekibi Toulouse ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Miha Zajc’a başarılı bir sezon dileriz.'' ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler