Mourinho, İrfan Can Kahveci'nin mevkisini değiştiriyor! İşte yeni plan

09.09.2024 - 13:56 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 14:03

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli takımın milli yıldızı İrfan Can Kahveci hakkındaki kararını verdi. İşte detaylar...

Mourinho, İrfan Can Kahveci'nin mevkisini değiştiriyor! İşte yeni plan

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de takımın başına Jose Mourinho'nun gelişiyle birlikte aldığı dakikalar azalan İrfan Can Kahveci için Portekizli teknik adam yeni planını devreye sokuyor.

Kariyer sezonunu geçirdi

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kariyer performansını geçiren İrfan Can Kahveci, 46 maçta sahaya çıkarken 18 gol ve 12 asistlik performansıyla 30 gole doğrudan etki etmeyi başardı.

Süreleri azaldı

Bu sezon takımdaki yeni transferlerin ardından daha çok yedek kulübesinde maça başlayan İrfan Can Kahveci, 7 maçta sahaya çıktı ve 233 dakika sahada kaldı. 29 yaşındaki futbolcu buna karşın 1 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Mevkisi değişiyor

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'de Jose Mourinho, geçtiğimiz sezondan bu yana daha çok sağ kanatta şans bulan İrfan Can Kahveci'nin mevkisini değiştirimeye hazırlanıyor.

Fred olmadığında...

Çıkan haberde Mourinho'nun, 29 yaşındaki milli futbolcuyu Fred'in olmadığı maçlarda 8 numara pozisyonunda değerlendirmek istediği kaydedildi. Gerektiği takdirde 10 numara pozisyonunda da İrfan Can'ı şans bulabileceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler