Mourinho istedi, Fenerbahçe gündemine aldı!

Ali Bozkurt
27.07.2024 - 08:47 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 08:56

Süper Lig devi Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile sezona hazırlanırken Portekizli teknik adamın istediği ile ortaya sahaya iki ismi transfer gündemine aldı. Detaylar...

Mourinho istedi, Fenerbahçe gündemine aldı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, orta sahaya bir transfer daha istedi. Sarı-Lacivertliler ise bu istek sonrasından gündemine iki yıldızı aldı. İşte detaylar...

Önce Berge

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'de gündeme çıkan ilk isim Sander Berge oldu. Sarı-Lacivertlilerin transfer listesinde yer alıyor. Berge, Burnley’de forma giyerken 26 yaşındaki Norveçli futbolcunun Championship ekibiyle 2027’ye kadar kontratı bulunuyor.

Geçtiğimiz yaz Sheffield’tan 14 milyon Euro bonservisle transfer edilen Berge, Premier Lig’de 37 karşılaşmada forma giydi, 1 gol atarken, 2 asist yaptı.

Bir diğer isim Amrabat

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan bir diğer isim ise Sofyan Ambarat. Yıldoz oyuncu geride bıraktığımız sezon Manchester United’ta kiralık oynamıştı. Fakat İngiliz devi, Faslı yıldızın bonservisini almadı. Fiorentina’ya geri dönen Ambarat’ın hâlâ ManU’nun gündeminde olduğu konuşulsa da transferiyle ilgili net bir gelişme yok.

Maliyetleri düşünülüyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Fenerbahçe Yönetimi, her iki oyuncu konusunda da temasları hızlandırmaya hazırlanıyor. Orta saha transferinde maliyeti düşürmek adına fazla aceleci davranılmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler