Mourinho mağlubiyet sonrası öfkeli! 'Başımız gerçekten belada!'

20.02.2020 - 05:01 | Son Güncellenme: 20.02.2020 - 02:01

Avrupa'dan spor haberleri ve Şampiyonlar Ligi haberleri... Jose Mourinho Leipzig maçı sonrası konuştu. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında RB Leipzig, Tottenham'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Mourinho neler söyledi? İşte detaylar...

Premier Lig ekibi Tottenham Menajeri Jose Mourinho, RB Leipzig mağlubiyetinin ardından konuştu. Cüneyt Çakır'ın yönettiği Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında RB Leipzig, Tottenham'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. İşte maç sonunda Portekizli teknik adamın açıklamaları…

''Başımız gerçekten belada!''

Jose Mourinho, Tottenham’ın deplasmanda RB Leipzig’e 1-0 mağlup oldu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Oldukça gergin olan Mourinho, kendisine Lamela ile ilgili bir soru soran gazeteciye ''Lamela’nın takımla kaç antrenmanı olduğunu biliyor musunuz? Sıfır'' şeklinde cevap verdi.

Maçın iki açıdan yorumlanabileceğini söyleyen Mourinho ''İki bakış açısı var. Bir tarafta harika oynayan adamlar ve inanılmaz bir grup, diğer tarafta ise bugün görünen'' dedi.

Sonucun kendisini olumsuz etkilemediğini belirten Portekizli teknik adam, "Dele Alli'nin tepkisinin bana değil performansına olduğunu düşünüyorum. 1-0 konusunda endişelenmiyorum. Oraya gidip kazanabiliriz ancak başımız gerçekten belada. Sakatlıklarımız var ve eğer sadece Şampiyonlar Ligi olsaydı sorun olmaz derdim ama kupa ve Premier Lig maçlarımız da var'' şeklinde konuştu.

Bu maçın rövanşı 10 Mart'ta Almanya'da oynanacak.

Mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti!

Tottenham - RB Leipzig maçını FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetti. Çakır, Tottenham - Leipzig maçında 6 kez kartına başvurdu ve bir kez de beyaz noktayı gösterdi.

 
 

Senin için hazırladığımız haberler