Mourinho, o futbolcunun üstünü çizdi! İsim verdi, transfer edilmesini istedi

09.10.2024 - 09:14 | Son Güncellenme: 09.10.2024 - 09:28

Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in yokluğunda Mert Müldür, teknik direktör Mourinho'nun gözüne giremedi. Portekizli hoca sağ beke takviye isterken, transfer edilmesini istediği futbolcunun ismini yönetime iletti. İşte detaylar...

Mourinho, o futbolcunun üstünü çizdi! İsim verdi, transfer edilmesini istedi

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun Osayi Samuel'in yaşadığı sakatlıklar nedeniyle oynama fırsatı bulan Mert Müldür'ün performansında memnun kalmadığı ileri sürüldü.

Mert Müldür, Mourinho'nun gözüne giremedi

Sabah'ın haberine göre sağ bekte, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle de bu sezon çok kısa bir süre sahada olan Osayi Samuel'in yokluğunda forma giyen Mert Müldür ise Mou'nun gözüne bir türlü giremedi.

Sağ beke takviye istedi, isim verdi

Hal böyle olunca sağ bek takviyesi sarı lacivertli takım için olmazsa olmaz bir hale geldi. Bu nedenle ocak ayında takviye bekleyen Portekizli hoca, istediği ismi kulübe bildirdi.

Ajax'tan Devyne Rensch'i istedi

Portekizli hocanın, Ajax'tan 21 yaşındaki Hollandalı futbolcu Devyne Rensch'i istediği ve yönetimin oyuncu için çalışma başlattığı öğrenildi.

Sözleşmesi bitiyor, iki talibi var

Ajax altyapısından yetişen ve Hollanda U21 Milli Takımı'nın formasını da giyen 1.79 boyundaki Rensch'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 21 yaşındaki sağ beki Serie A ekipleri Roma ve Inter de istiyor.

Piyasa değeri 10 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan genç futbolcu bu sezon forma giydiği 4 maçta 1 gol katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler