Mourinho: "Saatlerce ağladım"

03.05.2020 - 19:40 | Son Güncellenme: 03.05.2020 - 19:41

İngiliz ekibi Tottenham'ı çalıştıran Jose Mourinho, teknik adamlık kariyeriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Kariyerindeki önemli maçları anlatan Mourinho, bir maç sonrası arabada saatlerce ağladığını itiraf etti.

İngiltere Premier ekiplerinden Tottenham'ı çalıştıran Jose Mourinho, dikkat çekici bir açıklama yaptı ve kariyeriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Jose Mourinho, kariyerinde aldığı en kötü yenilgiyi açıkladı. Mourinho, arabanın içinde saatlerce ağladığını anlattı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Mourinho'dan Barcelona göndermesi

Kariyerinin unutulmaz anlarını anlatan Portekizli menajer, en unutulmaz başarısının Barcelona'nın saltanatına son vermek olduğunu dile getirdi. Takım olarak çok iyi olduklarını belirten Mourinho, "Çok özel bir taktiğimiz vardı ve futbolcularım şampiyonluk için hırsla çalışıyorlardı" yorumunda bulundu.

Bayern maçıyla ilgili itiraf

2010 ve 2013 yılları arasında İspanyol ekibi Real Madrid'in başında olan Portekizli teknik adam, 2012 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'e elenmelerinin ardından çok büyük bir üzüntü yaşadığını ifade etti ve bir itirafta bulundu.

Mourinho: "Saatlerce ağladım"

Mourinho, "Hayatımda ağladığım tek mağlubiyet diyeblirim. Arabayla evimin önüne kadar gittim ve arabanın içinde saatlerce ağladım" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler