Mourinho ve Ali Koç'tan Oğuz Aydın övgüsü! "Hakikaten çok büyük transfer yapmışız"

Akın Ungan
20.07.2024 - 12:19 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 12:27

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Jose Mourinho'nun yeni transfer Oğuz Aydın'ı çok beğendiğini belirterek Aydın'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Mourinho ve Ali Koç'tan Oğuz Aydın övgüsü! "Hakikaten çok büyük transfer yapmışız"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğine katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Ali Koç, Oğuz Aydın hakkında konuştu. Koç, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da transfer listesindeyken Fenerbahçe'ye imza atan genç futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsetti.

"Mourinho bana üst seviye iyi bir oyuncu getirdin dedi"

Ali Koç, teknik direktör Jose Mourinho'nun Oğuz Aydın'ı çok beğendiğini şu sözlerle ifade etti: "Hoca özellikle Çağlar'ı istiyordu, bitirdik. Maximin'i istiyordu, bitirdik. İkinci kanat, yabancı sınırı vardı, Oğuz Aydın'ı aldık. Dün Mourinho bana, 'top top top (üst seviye) iyi bir oyuncu getirdin' dedi"

"Hakikaten biz çok büyük transfer yapmışız"

Koç, "Akşam eve geldim, spor programını açtım, TRT Spor'da biri Oğuz Aydın analizi yapıyordu, o arkadaşımızın ismini falan bilmiyorum affola ama onun dediği gibi olacaksa hakikaten biz çok büyük transfer yapmışız" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Ferdi Kadıoğlu transferine veto! "Kalmak zorunda"
Habere Git

Oğuz Aydın'ın performansı

Alanyaspor'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Oğuz Aydın, 2023/24 sezonunda 38 maça çıktı. 13 kez rakip fileleri havalandıran 23 yaşındaki sağ kanat, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler