Mourinho ve menajeri Mendes yılın transferi için devrede! 70 milyon Euroluk golcü...

Özgür Koç
01.07.2024 - 09:57 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 10:32

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, teknik direktör Jose Mourinho ile menajeri Jorge Mendes, Liverpool'dan Darwin Nunez'in transferi için devreye girdi. İşte detaylar...

Mourinho ve menajeri Mendes yılın transferi için devrede! 70 milyon Euroluk golcü...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten Fenerbahçe golcü transferi için rotasını İngiltere'ye çevirdi. 

Jorge Mendes'in futbolcusuna teklif

Levent Mercan transferi sonrası Çağlar Söyüncüyü transfer eden Sarı-Lacivertliler şimdide Jose Mourinho’nun menajerliğini yapan Jorge Mendes’in futbolcusuna transfer teklifinde bulundu.

Darwin Nunez bombası

Sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin yerine santrfor arayışlarına başlayan Fenerbahçe, Premier Lig devi Liverpool ile ipleri koparan Uruguaylı yıldızı Darwin Nunez için girişimlere başladı.

Kiralama için görüşmeler başladı

Sarı lacivertliler hem santrafor hemde sol kanatta forma giyebilen 25 yaşındaki yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Görüşmeleri Mourinho ve Mendes yürütüyor

Fenerbahçe'de, 2022'den bu yana Liverpool forması giyen ve sözleşmesi 2028'de bitecek olan nunez'in transferi için hem teknik direktör Jose Mourinho hem de menajer Jorge Mendes görüşmeleri yürütüyor

85 milyon Euro'ya transfer edildi

Liverpool'un 2022'de Portekiz ekibi Benfica'dan 85 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Uruguaylı futbolcu geride kalan sezonda İngiliz ekibiyle 54 maçta sahaya çıkarken 18 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

Güncel piyasa değeri 70 milyon Euro

Kariyerinde Peñarol, Almeria, Benfica ve Liverpool formaları giyen 25 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 70 milyon Euro olarak gösteriliyor. 

Liverpool paylaşımlarını sildi

Liverpool'a transfer olduğu geçen sezondan beri az gol attığı için eleştirilen Darwin Nunez, 4-2'lik Tottenham Hotspur galibiyetinin ardından sosyal medya hesabından Liverpool paylaşımlarını silmişti. Uruguaylı futbolcunun adı Barcelona ile anılıyordu.

Copa Amerika'da iki maçta iki gol attı

1.87 boyundaki yıldız oyuncu Urguay Milli Takım formasını da bugüne kadar 25 kez terletme başarısını gösterdi. Uruguay ile şu an Copa AmeriKa'da mücadele eden Darwin Nunez, takımının Panama'yı 3-1 yendiği maçta bir gol, 5-0'lık Bolivya galibiyetinde de bir kez olmak üzere iki kez fileleri havalandırdı.  

Uruguay grup maçında yarın ABD ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler