Roma-Lazio derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Orhan Gülek
04.11.2022 - 10:47 | Son Güncellenme: 04.11.2022 - 10:56

Pazar günü başkent derbisinde Mourinho’nun Roma’sı ile Sarri’nin Lazio’sunun karşılaşması izleyici ile buluşuyor. Peki dev maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Roma-Lazio derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AJANSSPOR - HABER

İtalya Serie A'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Roma, sahasında ezeli rakibi Lazio'yu konuk edecek. İtalya’nın başkenti Roma’da hayatı durduran “Derby della Capitale” (Başkent Derbisi) bu hafta sonu Roma’nın evi Stadio Olimpico’da oynanacak. Milan ve Torino derbileri gibi ülkeyi ekranlara kilitleyen karşılaşmada heyecanlı bir maç izleyicileri bekliyor. Roma ile Lazio arasında 1929 yılından beri oynanan Roma derbisindeki galibiyet istatistiklerinde Roma uzun süredir önde yer alıyor. 

Merih Demiral, Kim Min-jae ve Eljif Elmas şöleni

Türkiye Millî Takımı oyuncusu Merih Demiral’lı Atalanta, bir dönem Fenerbahçe forması giyerek adlarından söz ettiren Kim Min-jae ve Eljif Elmas’ın yer aldığı ve ligde namağlup giden Napoli ile oynuyor. 

Serie A'da Juventus, Inter karşılaşacak

Juventus-Inter karşılaşması Tivibu’da
Önemli müsabakaların oynandığı Serie A’nın bu haftaki bir diğer karşılaşması da Juventus ve Inter arasında gerçekleşiyor. Millî futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği ve ligde 6. sırada bulunan Inter, 7. sıradaki Juventus’a konuk oluyor. Zirve yarışından kopmak istemeyen iki dev takımın mücadelesi 6 Kasım Pazar akşamı saat 22.45’te S Sport 2’de ekranlara geliyor.

Senin için hazırladığımız haberler