Jose Mourinho'dan Bellingham'a: "Fenerbahçe'ye geliyorsun"

02.06.2024 - 08:12 | Son Güncellenme: 02.06.2024 - 14:14

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi finali sonrası Real Madrid futbolcusu Jude Bellingham ile bir araya gelerek oyuncuyu Fenerbahçe'ye davet etti.

Jose Mourinho'dan Bellingham'a: "Fenerbahçe'ye geliyorsun"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığı Jose Mourinho, Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında İngiltere’nin başkenti Londra'da ve Wembley Stadı’nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını izledi. 

Real Madrid'in Alman ekibini 2-0 mağlup ettiği ve kupayı kazandığı karşılaşma sonrası teknik direktör Jose Mourinho, Jude Bellingham ile bir araya geldi.

Şimdi Fenerbahçe'ye geliyorsun

Jude Bellingham, "Jose Mourinho'ya, 'annemle bir fotoğraf çektirir misiniz, yıllardır sizi çok seviyor' dedim. O da kabul etti ve fotoğraf çektirdi. Daha sonra bana, 'Şimdi Fenerbahçe'ye geliyorsun' dedi."

"Gelecek sezon Fenerbahçe'ye karşı oynarsan, sakin ol"

Jose Mourinho bir espri daha yaparak, "Gelecek sezon Fenerbahçe'ye karşı oynarsan, sakin ol" ifadelerini kullandı.

Ali Koç ile Mourinho bir araya geldi

Öte yandan Jose Mourinho, Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco, Wembley Stadyumu'nda bir araya geldi. Portekizli teknik adamın bugün saat 14.00'te İstanbul'da olacağı ve 19.00'da da imza töreni düzenleneceği öğrenildi.

Ülker Stadyumu, Mourinho için hazırlanıyor

Fenerbahçe kulübü de, Jose Mourinho'nun gelişi için büyük bir hazırlık yapıyor. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bu stat ne heyecanlar yaşadı ne başarıları kucakladı, milyonlarca kalp burada attı! 

Ve şimdi yeni umutların başlangıcı olmak için hazırlanıyor! 

Saracoğlu, saat 19.00’da yeni teknik direktörü Jose Mourinho’yu ve büyük taraftarını bekliyor. Büyük buluşma için Saracoğlu’nda hazırlıklar devam ediyor. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'den Bellingham'ın annesine mesaj

Fenerbahçe, Bellingham'ın, annesi ile Mourinho'yu fotoğraf çektiği anları alıntıladı. Sarı-Lacivertli kulüp, "Sizi anlıyoruz Bayan Bellingham. Bu gece Kadıköy'de tüm Fenerbahçe taraftarları da aynı duyguları hissedecek" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler