Fenerbahçe'nin teknik patronu Jose Mourinho futbolcularını uyardı

20.06.2024 - 22:35 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 22:39

Fenerbahçe ile Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Jose Mourinho çalışmalara başladı ve ayağının tozuyla oyuncularını idman saati konusunda uyardı.

Fenerbahçe'nin teknik patronu Jose Mourinho futbolcularını uyardı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli yeni teknik direktörü Jose Mourinho dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi ve bugün yeni sezon için kolları sıvayarak Samandıra'da çalışmalara başladı. Fenerbahçe ise sosyal medya hesabından, Mourinho'nun İstanbul'a gelişiyle alaklı bir paylaşım yaptı ve paylaşımda Mourinho'nun yaptığı konuşmadan kesitler verdi. 

Ayağının tozuyla uyarı yaptı

Sarı-Lacivertlilerin YouTube hesabından paylaştığı videoda, 61 yaşındaki teknik adamın futbolcularını idman saati konusunda uyardığı anlar izleyenlerin dikkatini çekti.

“İstanbul harika bir şehir ama…

Deneyimli teknik adam yaptığı konuşmada: “İstanbul harika bir şehir. Ancak ben buraya harika bir şehir için gelmedim, kazanmak için geldim. Ben buraya 35 milyon Fenerbahçe taraftarını mutlu etmeye geldim. Ben buraya kazanmaya geldim.”

Kimse geç kalamaz 

Benim için vaktinde olmak önemli. İdman 10'da başlıyorsa, ben 10'da başlarım. Kimse geç kalamaz. Geç kalanlar ceza ödüyor, ben bunları umursamam” ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile ilk maçları S Sport Plus'ta!

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe’nin Avusturya kampında oynayacağı; Admira Wacker, Hajduk Split ve RC Strasbourg maçları canlı yayınla S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşacak

Fenerbahçe’nin maç takvimi ise şöyle:

6 Temmuz : Admira Wacker - Fenerbahçe 

10 Temmuz : Fenerbahçe - Hajduk Split 

13 Temmuz : Fenerbahçe - RC Strasbourg

Fenerbahçe, 13 Temmuz 2024’teki son maçından sonra İstanbul’a dönecek.

Sezonu erken açacak

Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda başlayacak olan Sarı-Lacivertliler resmi sezonu 23 veya 24 Temmuz tarihinde açacak. İstanbul temsilcisinin sahne alacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun rövanş mücadelesi 30-31 Temmuz’da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler