Mourinho'dan Mesut Özil'e cevap: Kim seni istedi ki!

12.01.2021 - 17:23 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 17:29

Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Mesut Özil, sosyal medyadan Tottenham ile ilgili soruya cevabı İngiltere'de gündem oldu. Daha önce de tartışma yaşadığı Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho ise Özil'e cevap verdi. İşte detaylar...

Mourinho'dan Mesut Özil'e cevap: Kim seni istedi ki!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Mesut Özil, dün gece sosyal medya hesabından Tottenham ile sorulan soruya cevabı, İngiltere'de gündem oldu.

Özil, Twitter'dan kendisine sorulan ''Arsenal ile kontratın bitiyor. Sadece Tottenham'dan teklif alsaydın, futbolu mu bırakırdın yoksa Tottenham'a mı imza atardın?'' soruya şu cevabı verdi.

Özil ''Kolay soru, futbolu bırakırdım'' ifadelerini kulladı.

Öte yandan Mesut Özil'in Arsenal'in ezeli rakibi Tottenham'a karşı yaptığı bu açıklama sonrası, Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho cevap verdi.

Daha önce Real Madrid'de Mesut Özil ile beraber çalışan Mourinho ''Mesut Özil'i transfer etmek istediğimizi kim söyledi?'' karşılığında bulundu.

2013'te soyunma odasında tartışmışlardı

2010-2013 yıllarında Real Madrid forması giyen Mesut Özil, 2012/13 sezonunda Deportivo La Coruna ile oynadıkları La Liga maçının devre arasında hocası Jose Mourinho ile soyunma odasında kavga yaşamıştı.

"Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller" adlı biyografisinde yer alan olayda Özil, devre arasında Mourinho'nun kendisine "İki güzel pası yeterli sanıyorsun. İkili mücadelelere çok girmiyorsun. Aman canım acımasın. Üstüm kirlenmesin." ifadelerini kullanmıştı.

Tartışma sonrası ise Mesut Özil, üstündeki formayı çıkarıp attığını ve Mourinho'ya "Bu kadar harikaysan kendin oyna" cevabında bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler