Fenerbahçe'de Mourinho'dan revizyon kararı! Faturayı 5 futbolcuya kesti...

24.09.2024 - 08:20 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 08:28

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray yenilgisinin faturasını 5 isme keserken kadroda revizyon yapma kararı aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mourinho'dan revizyon kararı! Faturayı 5 futbolcuya kesti...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de farklı kaybedilen Galatasaray maçı sonrası Samandıra tesisilerinde futbolcuları ile toplantı yapan teknik direktör Jose Mourinho çok sert uyarılarda bulundu.

"Herkes sonuçlarına katlanır"

"Bu futbol size yakıştı mı?" diyen Mourinho "Herkes giydiği formanın hakkını verecek. Böyle bir futbolu bir daha görmek istemiyorum. Herkes sonuçlarına katlanır" dedi.

"Artık puan kaybına tahammülümüz yok"

Geçmişi unutacaklarını kaydeden Poretkizli çalıştırıcı, "Ama bu maçtan ders çıkartacağız. Lig çok uzun bir maraton ve inişler çıkışları bütün takımlar yaşayacak. Artık puan kaybına tahammülümüz yok" şeklinde uyarıda bulundu.

Yapılan hataları tek tek gösterdi

Samandıra tesislerinde futbolculara kaybedilen Galatasaray maçının videosunu izlettiren Portekizli hoca, sahada yapılan hataları tek tek gösterdi.

Revizyon kararı, 5 isme kesik

Mourinho, kaybedilen Galatasaray derbisi sonrası kadroda revizyona gitme kararı aldı. Mert Müldür başta olmak üzere Çağlar Söyüncü, İsmail Yüksek, Dzeko ve Oosterwolde'yi kulübeye çekmeyi planlıyor.

Kostic ve Amrabat ilk 11'e

Portekizli hoca, sakatlığı tamamen geçen Osayi Samuel ile takıma yeni katılan Filip Kostic ve Sofyan Amrabat’ı ilk 11 de kullanmayı planlıyor. Portekizli teknik adam ayrıca Becao ve En-Nesyri’yi ilk 11’e alma kararı aldı.

İrfan Can Kahveci daha fazla süre alacak

Öte yandan Cengiz Ünder’in performansından memnun kalmadığını belirten Mourinho, İrfan Can Kahveci’ye de daha fazla forma şansı vereceğini futbolcuya iletti.

Senin için hazırladığımız haberler